Tuesday, 15 September 2009

Forbind Punkterne: Et bragende jubilæum for Signs of the Times

Oversat fra Connecting the Dots: A smashing anniversary for the Signs of our Times

SOTT redaktørerne
SOTT.net
Tirsdag den 4 August 2009


Da det skete i 1994, var forskerne hurtige til at forsikre os om, at dette var en "en årtusindårig begivenenhed". Et akademisk papir “estimerede, at tidsintervallet mellem nedslag af meteorer med en diameter på 0.3km størrelsen på Jupiter er ca. 500 år, hvorimod tidsintervallet for nedslag af 1.6km meteorer er omkring 6000 år.” Hvor passende at Universet skulle holde os sådan for nar ved at arrangere en tilbagevenden af en nedslagsbegivenhed i lignende størrelse præcist 15 år senere!

Men hvorfor skulle nogen være overrasket derover? For i hvor lang tid har NASA været klar over den høje risiko for nedslag? Mens 40 års jubilæet over månelandingen blev fejret i denne måned, vendte vi tilbage til Victor Clube for den for længst glemte information om månelandingerne:


”Apollo astronauterne plantede seismiske målere på Månen, primært for at måle månerystelser. Men de blev afledt derfra ved opdagelsen, at objekter, som de slet ikke regnede med, ramte Månen. Deres seismiske målere målte med jævne mellemrum at store objekter ramte Månen, objekter som de meteorrider, som jeg netop har beskrevet. Og dette diagram er en illustration af målingen af forekomsten af disse meteorrider, integreret over en periode på omkring 7 år indtil NASA slukkede maskinen fra – i irritation, tilsyneladende, fordi de ikke mente, at den fortalte os noget, som var særlig interessant.Ikke desto mindre, så for syv eller otte år samlede de denne information, and hvad du ser her er det integrerende resultat af disse observationer, per dag, igennem årene og igennem hele den syv- otteårige periode. Og selvfølgelig ligner det lidt skylinjen i Oxford, hvor jeg kommer fra, men det værende lige meget, den fremtrædende ting er, at du vil se en bemærkelsesværdig spids i midten, hvilket faktisk er centreret omkring den 30. Juni. Og hele den spids, falder faktisk sammen med produktet af et års observation. Så i det ene år, 1975, havde vi reelt en strøm af objekter som ramte Månen og som rent faktisk også ramte Jorden, og de var alle tilstede i den samme strøm, som var ansvarlig for Tunguska begivenheden i 1908, hvilket, som du vil kunne erindre, også skete i slutningen af juni. Faktisk, så er slutningen af juni en interessant tid. Det er den tid, hvor vi passerer igennem Tauriderstrømmen, gående i den ene retning. Og den anden retning er, faktisk begyndelsen af November og du kan se nogle tegn på det i det samme diagram.”

Denne observation var en unik observation af en stor sværm af ildkugler, eller meteorrider, som ingen havde nogensinde observeret før, og har aldrig observeret ordentligt siden. Og dog så er det der. Og interessant nok, så selv om jeg netop har sagt at vi aldrig har set det, så er der tegn på det i meteorobservationerne, hvis du begynder at gå dem grundigt igennem. Vi ved at der er en kæmpesværm af dette materiale i Tauridstrømmen, som bevæger sig rundt i hvad der kaldes "mean motion resonance." Det vil sige at Jupiter har en stærk indflydelse på dennes kredsløb, og der er al mulig grund til at tro at fordi alt dette materiale er i denne kæmperesonans, så er der en kæmpe kilde som har født disse meteorrider ind i det, ned gennem tusinder af år.


Og blot nogle få dage efter at den mørke plet dukkede op på Jupiter, så blev en meget lysende plet iagttaget på den sydlige polar region af Venus. Videnskabsmænd hævder at det muligvis er en vulkanisk eksplosion. Og dog kom lyset udenfor regionen af kendte vulkaner på Venus og det var ekceptionelt lysende. Delte Venus Jupiters held, og er dette et tegn på "vejret" i vores solsystem?

Det er lidet betryggende at Jupiter opsluger disse vildtfarende kometfragmenter, fordi vi ved nu at Jupiter rent faktisk forøger risikoen for komet nedslag på Jorden.

Jord Smerter

Vi spekulerer ofte på hvor regelmæssigt vores hjemlige klode tager et direkte nedslag. Uanset vejret udenfor (Jorden), Julis jordskælv (større end 5) indikerer vejret indeni:


July 1st: Stærk jordskælv ryster den græske ø Kreta
July 3rd: Jordskælv rammer Vest Sumatra and N. Sulawesi
July 3rd: Jordskælv af 5.0 magnitude ryster central Kolombia
July 3rd: Northern Mexico ramt af 6.0-magnitude jordskælv
July 5th: Stærk 6.0 magnitude jordskælv ryster Panama
July 7th: 5.2 magnitude jordskælv ryster Aceh, Indonesien
July 7th: Magnitude-5.4 Jordskælv ryster stillehavskysten i Nicaragua
July 9th: Mere end 300 sårede ved 6.0 magnitude Jordskælv in China
July 10th: Jordskælv Magnitude 5.1 - Ved kysten ud for Oregon
July 12th: Jordskælv Magnitude 6.1 - sydlige Peru
July 13th: Stærk undersøisk jordskælv rammer Taiwan
July 15th: Tsunami advarsel efter jordskælv på 7.8 ved New Zealand:

Seismolog Ken Gledhill rapporterede at det stærke jordskælv "drejede den sydlige Ø ud af form" og flyttede den 30 centimeter tættere på Australien.


July 17th: Two Jordskælv rokker New Zealand, efterrystelser fortsætter
July 19th: Jordskælv Magnitude 5.2 - Irak
July 19th: Jordskælv Magnitude 5.4 - Tæt ved kysten af Ækvador
July 22nd: Jordskælv Magnitude 5.5 - Sydlige Iran
July 24th: 5.6 Jordskælv ryster Tibet
July 30th: 5.1 Jordskælv rammer Eastern Indonesien


"Bær dette i tankerne. Treblinka var en primitiv, men effektiv produktionslinje af død. En produktionslinje - af død. Forstået?"

-- Franz Suchomel, SS Unterscharfuhrr, Treblinka

"Jeg tror at den menneskelige race har brug for at tænke mere over drab."

-- Robert McNamara

Døden indtraf tidligt på måneden af to mennesker, som ikke kunne være fjernere fra hinanden, men som begge repræsenterede den høje mærkværdighed, som foregår på denne absurde planet: Robert McNamara og John Keel, som skrev:Der er adskillige områder i forbindelse med hele dette mærkelige foretagende. På den ene hånd har vi reelle UFO fænomener - mærkelige lys som passerer over Jorden, sikkert siden tidernes morgen. UFO intelligenserne er bevidste om at vi fra tid til anden vil se disse lys, når forholdene er rigtige, så de er nød til at give os en forklaring. Forskellige generationer er blevet givet forskellige forklaringer.

Disse intelligenser har iscenesat hele begivenheder over en lang tidsperiode for at understøtte disse forklaringer. Vi har troen på feer i Middelalderen; vi har vampyrer og forskellige andre slags legender. Vi har de mystiske luftskib i 1897. Nu har vi rumskibe. Men alle disse ting er kun et dække for det egentlige fænomen - hvad det så end er.

På jorden, såvel som i luften er der virkelige ting som sker, som de ikke vil have at vi kender til og derfor giver de os en masse dækhistorier. Mændene-i-sort støtter i mange tilfælde dækhistorierne.

Hvad de prøver at skjule kan være skræmmende endog uforståeligt for os, men det lader til, at de bruger os på en eller anden måde.
Det var Robert McNamara, forsvarsminister under Præsident Lyndon B. Johnson, som var hjernen bag den amerikanske mordmaskine i Vietnam gennem en periode som bar vidne til en af de største UFO aktiviteter i nyere tid og som da han blev spurgt om der var noget til alle de UFO observationer, sagde: " Det tror jeg ikke. Jeg har talt med den ansvarlige for luftvåbnet og luftvåbnets direktør for forskning og ingeniørerne (?) og ingen af dem lægger nogen tillid til de reporter som vi modtaget indtil nu." Alas, hvor let det er for det "hemmelige team", mændene i sort, eller hvem det måtte være, at manipulere hjernerne hos marionetdukker, såsom McNamara. Begivenheder er designet og skræddersyet til af få tjenestemænd som ham til at reagere på måder, som DE ønsker det, imens de tror at de agerer frit. Det er i perioder med stor UFO aktivitet, mærkelige syn i himlen, skøre fænomener, at man må være specielt opmærksom på udtalelser fra højtstående tjenestemænd, der angiver, at de er i kontrol og at alt er vel i verden.

Højt Mærkværdigt (High Strangeness)


Og så til ære for Keels Fortean anstrengelser og McNamaras hubris, bringer vi her Julis forbandede data. Himlen fortsætter med at sværme med observationer fra hele verden, med daglig forøgelse både i kvalitet og frekvens.

England: '5 UFO' flyver i fabuløs formationStjernekigger Jason Goldthorpe kunne ikke tro sine øjne, da han så en gruppe af UFOer flyve i formation "højere end en flyvemaskine". Overrasket, Jason, 37, fangede fænomenet på kamera over sit hus.

Han sagde: "Objekterne var lysende guld på himlen, for højt til at være balloner og så ud netop som jeg kunne forestille mig at UFOer ville se ud. Det var omkring aftenstid, himlen var klar, og de forblev på himlen omkring en times tid, som om de observerede os."

Vareudleveringschauffør Jason, fra St. Helens, Lancs, sagde, at han havde set mærkelige objekter mange gange før, men at han denne gang havde besluttet at filme, hvad der skete.

Faderen til to tilføjede:" Jeg har disse objekter i himlen over de sidste fire år. De dukker altid op ved aften tide og blot for en dag, enten i begyndelsen eller i slutningen af måneden. Venner har også set dem og jeg tænkte at det var på tide, at verden vidste at der er noget derude."

Trekanter, Sorte, men ikke blot:

US: Ohio vidne fotograferer trekantet UFO


Et trekantformet fartøj blev observeret over Ohio og fotograferet af et vidne der, ifølge et vidneudsagn fra Mutual UFO Network (MUFON) databasen.

Ohio vidnet var hurtig til at gribe et kamera, da et lydløst fartøj var set krydse himlen.

"Objektet ser ud til at være en trekant med et lys i hver spids. Det stærkeste lys på billedet var bagest i fartøjet."

Den næste aften så vidnet og hans kone "orange eller rødt lysende sfærisk objekt på himlen" som lignede Phoenix Lysene.

US: Lydløs trekant UFO lavt over Texas kollegium
England: Leigh, Lancashire - En stor trevinklet form observeret
Triangle UFO svæver lavt over Indiana mark - 5 helikoptere jagter efter den
US: Trekant UFOer tilbage i himlen over fire stater
US: Stor trekantet objekt passerer over hus. Udgiver en svag hummen.

Orange sfærisk objekt

Hvis UFO verden har en sans for fashion, så er orange tidens 'in' farve. Dette er kun et lille udsnit af denne måneds reporter:

Mexiko: Xochitepec Ildkuglen - UFO eller Meteoride?


Indbyggerne af Xochitepec blev vidner til skuet af en "ildbold" over Avenida Aeropuerto i Miguel Hidalgo delen af byen. Øjenvidnerne fikserede øjnene på et brillierende objekt i himlen for fem minutter, inden synet sluttede med et lynagtigt glimt og forsvandt.

Det uidentificerede objekt drog opmærksomheden af mange: nogle tog deres videokameraer frem, andre fotograferede "ildkuglen" som lod til at falde meget langsomt fra den klare himmel.

Heckington, Lincolnshire, England: Fire orange lys bliver til Et
Cardiff, Wales & Ibiza, Spainien: Store, lysende, orange Lys
Exeter, England: Adskillige orange lys observeret
Dumbarton, Scotland: 17meter gennemskinnelig sphære indeholdende orange lys
Shrewsbury, England: Stærkt lysende orange spinnende lys
Washington, US: 2 ser stærk lysende rødlig-orange objekt lave skarpe drejninger
Surrey, England: Rød-orange lys, svæver, kommer sammen, derpå bevæger sig væk fra hinanden
London, England: England: 15 glødende orange bolde, nogle venter på at de andre kommer op på højde
Cancun, Mexico: Svagt orange lys i centrum af vindmølleformet objekt
Nottingham, England: Fire orange/røde objekter i formation bliver tilstødt af en femte
Exeter, England: Seks lysende orange objekter
Surrey, England: Rundt objekt med glødende orange lysstråler komme fra toppen af
South Carolina, US: Rød UFO udsender sfærisk objekter 3. juli ved 28 sekunders mærket:Flyvende gnister

To reporter på to dage som kom til vores opmærksomhed, beskrev kuglelyn eller ildkugler som satte ild i huse og sprængte elektriske stik og telefonstik ud af væggene. Disse kom fra modsatte ender af verden og dog var de nær identiske. Den første kom fra Holland, den anden fra New Zealand:

Kuglelyn rammer 100 hjem

Lynnedslag zapper Invercargill


Lysglimt og Booms


USA: Hvad er årsag til mysteriske booming lyde? Ingen lader til at vide det
USA: Stort glimt oplyser himlen. Objekter observeret bevægende sig opad
England: Runcorn - Adskillige kæmpe hvide lyn i himlen uden torden
Kanada: Hvad styrtede i Ottawa floden?
Sydvestlige Frankrig: "Jeg så et intenst lysglimt"
Colorado: 13 Juli 2009 Ildkugle
USA: Granbury, Texas - Ildkugle set i løbet af dagtimerne
USA: Stor meteor ildkugle skaber sonisk boom over PennsylvaniaMysteriske væsener

Kinas "Nessie" set

Skotland: Politimand tager video af "stor kat"
Australien: Rees taget på kattelist over panteriagttagelser
USA: Mand beskriver mulig møde med Bigfoot i McDowell, NorthCarolina
Namibien: Mysterisk bæst tormenter landsbybeboere
Kanada: Ny Ogopogo iagttaget
USA: 'Michigan Hundemand' fornyligt set i Upper Peninsula

Fra de Kristne Sopranoer...

Vi havde et kuriøst glimt bag magtgardinet - et kort glimt som åbenbarede mere end vi havde turde håbe på. Nogen vil muligvis arkivere det som værende blot en detalje om korruption i det store globale billede; men vi vil gerne fremhæve nogle af implikationerne.

Republikanske senatorer Tom Coburn og John Ensign, Syd Karolinas guvernør Mark Sanford, og tidligere repræsentant (kongressen) Chip Pickering har alle fundet sig i centrum af sexskandaler. At politikere ofte engagerer sig i udenoms ægteskabelige forhold skulle ikke komme som nogen overraskelse for dem som læser nyhederne og forstår at folk ved magten sjældent føler sig begrænset af moralske betragtelser. Sott.net reporterer tit om langt værre gerninger udøvet af vore 'glorværdige ledere' - krig baseret på løgne, falsk flag terrorist angreb, stjålne (eg. præsident) valg, fabrikerede økonomiske kriser eller den ekstensive forgiftning af vores fødevareforsyning, for blot at nævne nogle få - så hvorfor give så meget opmærksomhed til nogle få eksempler af ægteskabelige utroskab?

Hvad der gør disse sager værd værd en speciel eksamination er at de er alle forbundet med Washington D.C.s "C Gade Huset", som er drevet af en hemmelig evangelisk politisk gruppe kendt som "Familien" - som forøvrigt kan lide at kalde sig selv en "Kristen Mafia". Der er syv medlemmer af Kongressen som bor i huset med en husleje væsentligt under markedsniveauet, da bygningen er registreret som en kirke, hvilket gør det til et bekvemt skattefrit ly for organisationen. Deres medlemmer gør mere end blot at bede. De, som bor i huset kendte til Ensigns hemmelige affære med en elskerinde og var involveret i hans bestræbelser på at betale hende og hendes familie af - til tonen af millioner af dollars - da affæren løb kold og varm igen og igen.Jeff Sharlet, som har skrevet en bog om emnet forklarer:
Hvis seksuel frihed var det hele som Familien tilbød C Gade mændene, så ville det i sig selv blot være forsumpet og selvisk, Men Familie mændene er mere end blot hypokritiske. De er tilhængere af en polisk religion, som omfavner elitisme, foragter demokrati, og forfølger magten for dets medlemmer for bedre at kunne "frembringe Kongeriget." De siger at de arbejder for Jesus, mens deres Kristus er en magtsulten indenfor Bæltevejen frelser som ikke mange kirkegængere ville kunne genkende. Bortset fra små sex syndere, så agerer Familien som den mest magtfulde lobby i USA, som ikke engang er registreret som en lobby - og derfor er immun overfor den kontrol som underlægger andre magtfulde organisationer såsom medicinalindustrigiganterne (Big Pharma) og Forsikringsgiganterne (Big Insurance), der udøver pres på den offentlige politik.


Hvis du fandt det foruroligende, så check bare hvilke synspunkter på normer og moralitet som Familielederens søn, David Coe har:

I et forsøg på at forklare hvad det ville sige at blive valgt til lederskabet som Kong David var - eller Mark Sanford, ifølge hans egen vurdering - så spurgte han en ung mand, som ville underlægge sig med sjæl og krop Familiens autoritet, " Lad os sige at jeg hører at du har voldtaget tre små piger. Hvad ville jeg tænke om dig?" Manden gættede, at Coe sikkert ville tænke at han var et uhyre. "Nej," svarede Coe, "Det ville jeg ikke" Hvorfor? Fordi, som et medlem af Familien så er han imellem dem som Familiens ledere refererer til som "ny udvalgte." Hvis du er udvalgt, så gælder de normale regler ikke.


Vi foretrækker at referere til dem med den mere korrekte term - psykopater. Her er den forhenværende leder Doug Coes syn på trofasthed:

Prædikende om meningen af Kristus' ord, siger han, "Du ved, Jesus sagde ' Du er nød til at sætte Ham foran mor-far-bror eller søster? Hitler, Lenin, Mao, det var det de lærte børnene. Mao havde endog børnene dræbe deres egen mor og far. Men det var ikke mord. Det var opbygningen af en ny nation. Det nye kongerige."


Familiens magt er ikke blot begrænset til den amerikanske politik. Den har lobbied favorabelt for en række af diktatorer rundt omkring i verden. For eksempel:
Forført af den Indonesiske diktator Suhartos militante antikommunisme, beskriver de mordet af hundredvis af tusinde som bragte ham til magten som værende en "åndelig revolution," og sendte delegationer af kongressmænd og oliebosser til at bede til Jesus sammen med den muslimske leder. I Afrika, salvede de den somaliske morder Siad Barre som en guds mand og sendte senator Grassley og en våben entreprenør som udsendinge. Barre beskrev sig selv som en "koransk marxist," men han indvilligede i at bede til Grassleys amerikanske Kristus imod at få amerikansk militær hjælp, som han efterfølgende brugte til at anrette en bibelsk terror over sin nation. Den er endnu ikke kommet sig over det. I nyere tid har Familien betalt for kristne kongressmænds fornøjelses udskejelser i demokratiske bastioner såsom Serbien, Sudan, Belarus, Albanien, Macedonien og Musharrafs Pakistan.

Måske vi skulle reevaluere hvad vi tror vi ved om de egentlige herskere af verden?

Repræsentant( i kongressen for republikanerne) og C Gade resident, Zack Wamp, indrømmede i et interview at han og hans medboere i C Gade alle havde vedtaget ikke at udtale sig om deres private beboelses arrangement og tilføjede at han havde i sinde at ære den pagt. Han har forsvaret grunden derfor med at medlemmer ikke ville deltage, hvis ikke de følte sig fortrolige med at andre medlemmer ville bevare deres hemmeligheder. Men det er let at se at hemmelighedsholdelse tjener organisationen mere end dets medlemmer; hvis de alle kender til hinandens seksuelle affærer og nogen andre skeletter i skabet som de måtte have, så er afpresning, disciplin og afstraffelse en nem sag. Dette rejser selvfølgelig spørgsmålet hvorfor Ensign og andre havde deres beskidte vask udstillet - og dermed også hele organisationen!

Kristne Fundamentalister med adgang til regeringen - og dermed til militær magt - er farlige for alle, men først fremmest er de farlige for dem, som ikke deler deres tro og ikke har nogen interesse i at konvertere. Måske er zionisterne med deres Israelske lobby og deres neokonservative allierede bekymret over dette og er allerede engageret i en krig bag scenen. Hvis du overvejer det forhold, at de kristne fundamentalister var bag McCain og Palin, mens de zionistiske fundamentalister valgte Obama som deres mand, så er det muligt at vi fik et glimt af denne konfrontation under den sidste amerikanske valgkamp. Det kunne også forklare hvorfor åbenbaringerne omkring C Gaden hurtigt var efterfulgt af New Jersey skandalen i hvilken 5 rabbiner var arresteret for smugling af menneskeorganer og hvidvaskningen af millioner af dollars. Et øje for et øje?

Bygningen i C Gaden er ejet af Unge med en Mission (Youth with a Mission), en af de mest omfattende kristne fundamentalistiske para-kirke organisationer på Jorden. Dets grundlægger og leder Loren Cunningham har offentligt skitseret en vision for kristen verdens-kontrol, som forklaret i den promotionelle video, "Genvinding 7 Bjerge af Kultur."Det er en enkelt plan for kontrol af samfundet: plant medlemmer af sekten i de højeste samfundslag. Det viser sig at iblandt dets legioner af præster af "7 Bjerge" doktrinen, finder vi Sarah Palins præst Thomas Muthee - selvom han blot refererer til dem som "de 7 områder af samfundet." Du husker ham måske fra den populære Youtube video, hvori han lagde sine hænder på Palin og bad Herren lede hende til magt og beskytte hende fra heksekraft. Palin lavede forøvrigt overskrifterne fornyligt da hun trådte tilbage fra sin post som guvernør af Alaska. Planlægger hun et politisk træk, eller gjorde hun blot en forhåndsmaneuvre for at undgå de flyvende stumper fra fundamentalisternes nedfald. (fallout)

...til den Nye Verdensorden


Al den snak om den kristne mafia kunne ikke være fuldbyrdet uden at paven gør en 'antikrist' for os. Hvad ellers kunne vi regne med fra ham end at han ville opfordre til en Ny Verdensorden?
Pave Benedict XVI kaldte tirsdag for en radical nytænkning af den globale økonomi, kritiserende den voksende afstand mellem de rige og fattige og opfordrede til skabelsen af en "verdenspolitisk autoritet" til at overse økonomien og arbejde for det "fælles gode."

Benedict kaldte også for en reform af de forenede nationer, således at der kunne blive en fælles "global politisk organ" som tillod de mndre magtfulde på jorden at have en stemme, og han kaldte på de rige nationer at hjælpe de mindre heldigt stillede.


Hans kommentarer passer pænt sammen med Medvedevs fremvisning af den fremtidige supranationale møntenhed, som han sagde var pantsat til ham ved G8 topmødet i Italien. I bytte for hvad, spekulerer vi på?"Vi diskuterer både brugen af andre nationale valutaer, som en reserve valuta, ligesåvel som supranationale valutaer," sagde den russiske leder ved en nyhedskonference efter G8 topmødet.

Medvedev viste journalister et eksempel på en mønt af en supranational valuta, som han kaldte en "fremtidig fælles verdensvaluta."


Det vil ikke nødvendigvis sige at evangelister, katolikker eller politiske ledere er helt i toppen af verdens magtpyramide. Her er en lille påmindelse om magten af den internationale private finans og dets rolle i at lede masserne ind i en vidunderlige ny verden:

Indenfor den Store amerikanske Bobblemaskine: Hvordan Goldman Sachs har orkestreret hver eneste store market manipulation siden den Store Depression
Alle de penge som du taber, forsvinder et sted hen og både i en bogstavelig såvel som i en figurativ forstand, så er Goldman Sachs hvor de forsvinder hen: Banken er en kæmpe højtsofistikeret motor for konvertering af de af samfundet brugbare indsatte værdier til de mindst nyttige, mest ødslende og sværest opløslige substanser på jorden - ren profit for rige individer.

De opnår dette ved at bruge den samme drejebog om og om igen. Formularen er relativ simpel: Goldman lægger sig i en position i midten af en spekulativ bobbel, sælger investeringer som de ved er skidt. Derpå støvsuger de op kæmpe summer fra de midterste og laveste lag i samfundet med hjælp fra en forkrøblet og korrupt stat, som tillader dem at omskrive reglerne til gengæld for de forholdvise håndører som banken smider til politisk støtte. Til slut når det hele går op i røg, efterladende millioner af almindelige borgere bankerot og sultende, så begynder de hele processen om igen, ridende ind for at redde os ved at låne os tilbage vores egne penge og med rente på, alt imens de sælger sig selv som mænd ophævet over gråd og blot værende en gruppe af virkelige smarte fyre, som holder hjulene smurt. De har gjort dette samme stunt om og om igen siden 1920erne - og er nu klar til at gøre det igen, skabende hvad kan blive den største og mest dristige boble endnu set.

Vær på vagt.

Kontra-revolutionen vil ikke blive televiseret

...i det mindste ikke på kabel TV. Men det er derfor, kære læser, at du stiller ind på Sott.net for Nyhederne:Sent i sidste måned skete der endnu et kupattentat i Sydamerika. På trods af den begrænsede internationale pressedækning som denne begivenhed modtog, så demonstrerede den 'progressive' media i US deres spektakulære evne til dobbelttænkning ved at beskrive det som "Obamas første", dermed stiltiende indrømme at det amerikanske styre har skjult styrtet demokratiske folkevalgte regeringer som "bevægede sig ud af linjen" med amerikanske nationale interesser og simultant dermed forstærke den fantasi at den forsøgte 'bløde revolution' i Iran var et rent internt anliggende.

Med rammende paralleler til det forsøgte kupattentat mod Hugo Chavez i Venezuela i 2002, en vel planlagt militær operation var udført på en enkel dag, med anholdelsen af præsident Manuel Zelaya og hans deportering fra landet under trussel om magtanvendelse. Få timer senere blev en tidligere alliereret af Zelaya, Roberto Micheletti, ordineret som leder af en 'overgangs regering.' Medier, hvis reportering fejlede at reportere denne overtagelse i et positivt lys blev lukket og deres journalister banket. De fleste Honduranere, specielt de fattige og arbejderklassen, betragter Zelaya - eller 'Mel' som han er kærligt kendt som - som den bedste ud af et skidt udvalg. På trods af at være en af de få priviligerede i Honduras, så bevægede Zelaya sig til venstre fra det øjeblik han blev valgt for fire år siden, skabende tætte makkerskabe med andre ledere i Sydamerika som søger efter at forbedre de almindelige menneskers livsvilkår.

Zelaya var på vej til at fuldende sin fire års term senere på året. Honduras forfatning tillader for tiden kun en term per kandidat, men Zelaya håbede på at sætte et referendum ud til befolkningen for at søge et mandat til at kunne ændre forfatningen således at en forhenværende leder kunne søge et mandat til endnu en fireårs periode ved magten. Konfronteret med stærk opposition indenfor sine egne rækker, så søgte han en folkeafstemning som en ikkebindende afstemning, for at kunne se hvor stærk den folkelige støtte ville være for en forlængelse af den præsidentielle termbegrænsning. Honduras konservative etablissement satte sig på bagbenene ved tanken om at Zelaya kunne forlænge hans lederskab såsom Chavez havde gjort det i Venezuela ( ved gentagne folkelige mandater) og bevægede sig i retning af at foregribe noget valg overhovedet. Kuppet fandt sted samme dag, som at folkeafstemningen var planlagt, så istedet for at vente på befolkningens bekendelse, så retfærdiggjorde Michelletti kuppet ved simpelthen at deklarere at Honduranerne ikke akcepterede 'Chavismo.'

Dette kunne tyde på at systemets magthavere i Honduras var alt for bevidst om, at et flertal af Honduranerne følte deres livsvilkår var blevet forbedret under Zelayas programmer for fordelingen af velstanden og at de rent faktisk støttede 'Chavismo.'


Så hvad tænker almindelige Honduranere om deres nyligt udvalgte leders påstand om at han kun ønsker at redde dem fra 'Chavismo'? Medeo Benjamin opdager det mens Honduranere strømmer ud på gaderne for at kræve Zelayas retur:

Jeg spurgte hvorfor hun støttede Manuel Zelaya, eller "Mel", som hans tilhængere kalder ham, "Regeringen siger at han brød loven og er skyldig i 18 forbrydelser", siger hun, "Ved du hvad disse forbrydelser er?" Hun tager sin mobiltelefon ud og begynder at læse fra en liste: He løftede mindstelønnen, gav gratis skolefrokoster, skaffede mælk til spædbørn og pensioner for de ældre, uddelte energibesparende pærer, sænkede prisen for offentlig transport, lavede flere stipendier for studerende." Pludselig samler mennesker sig omkring os og begynder at kime i. "Han oprettede vejene", siger en. "Han oprettede skoler i fjerne landområder, som i min lille landsby, som aldrig havde en før", tilføjer en anden. "Han tillod alle at gå ind i præsidentpaladset og konverterede det fra at være en elite bygning til at være et folkets hus", siger endnu en.

"Ser du?", Alejandra smiler. "Han er skyldig i endnu mere end 18 forbrydelser. Det er derfor systemets magthavere ikke kan holde ham ud og derfor, at vi ønsker ham tilbage. Dette er virkelig en klassekamp."

"En ung dreng var ramt i hovedet med hans hjerne fossende ud. Han var dræbt på stedet..."

"Kan du fatte det?" spørger en af de indfødtes ledere Berta Caceres, mens hendes øjne fyldes op med tårer. "Nu dræber de vores folk. Hvor vil dette ende? Vi har brug for at det internationale samfund skrider ind og stopper disse gale mennesker, som har stjålet vores nation."


Givet deres vederstyggelige rekord med indblanding i sydamerikanske affærer, alles øjne vendte sig naturligvis mod USA, den regionale bastion for demokrati. Med den demokratiske Alt-forandres Præsident Obama i det Hvide Hus, ville Amerikas magt blive brugt mod de skyldige og lovligt genindføre den nyligtformede konstitutionelle Honduranske republik? Den officielle standpunkt hos den amerikanske regering er at den prøvede (uden succes) at fraråde det Honduranske militær mod at gå igennem med kuppet. Som Barre Grey og Rafael Azul påpeger, så "indebærer det en stiltiende indrømmelse, at Washington udmærket var klar over kupplanerne."

Chavez har, med ret, sagt at kuppet var en åben trussel mod hans eget styre. Han har anklaget USA for meddelagtighed, hævdende involvering af Otto Reich, en gammel anti-Castro operatør og en favorit i Miami blandt anti-Castro eksilerede. Reich spillede en nøgle rolle som en tjenestemand i statsministeriet under Reagan i forbindelse med Iran-Kontra konspirationen, i hvilken Reagan autoriserede hemmelig støtte til de anti-Sandinistiske Kontras, i brud med Boland ændringen som var blevet akcepteret i kongressen og som forbød amerikansk hjælp til Kontraernes dødspatruljer.

Reich er for tiden bestyrelsesmedlem i Western Hemisphere Institute for Security Cooperation, bedre kendt under navnet the School of the Americas.

Obama administrationen har dog lært noget fra Bush administrationens mislykkede kupforsøg mod Chavez for syv år siden. Den prøver at skjule sine virkelige mål bag en formel opposition til kuppet i Honduras og et offentlig standpunkt om tillid til demokratiske valg.Chavez forstår imidlertid at USAs præsident ikke altid er informeret om dets agenturers illegale operationer. Faktisk, så ifølge L. Fletcher Proutys omhyggelige vidneudsagn, er han generalt den sidste som finder ud af det. Chavez påberåbte offentligt Obama til at tage en stærkere holdning og fordømme kuppet, og tilføjede at han håbede på en 'vækkelse' fra de Honduranske tropper. Zelaya er dog ikke sikker på at være så heldig. Chavez var selv en militærmand og var kun genetableret ved magten efter at de menige Venezuelanske soldater genbekræftede deres trofasthed til ham efter at have fundet ud af at den privatejede medie havde bedraget landet. Hvis initiativtagerne til dette kup havd håbet på at lokke Chavez ind i en større konflikt ved med magt at genindføre Zelaya til magten, så hopper han ikke på den. Mens denne standoff går ind i sin anden måned, så vil det kun være størrelsen af modstanden som det Honduranske kan demonstrere som alene vil afgøre hvordan dette spiller sig ud.

På samme måde som det skete under kritiske perioder i de mislykkede CIA kup i Venezuela og Iran tidligere på sommeren, så var der ukendte agenter, som begyndte at skyde folk i hovedet på netop det rigtige tidspunkt, i dette tilfælde for at retfærdiggøre politi og militær undertrykkelse af de protesterende og forfærdede fredsommelige demonstranter. Det er den samme gamle metode, tested og gennemprøvet. Den stærke kontrast som er åbenbar i den amerikanske medias præsentation af det Honduranske og det Iranske kup forråder det imperialistiske styres ægte intentioner, uanset hvad Team Obama måtte sige offentligt. Forestil for et øjeblik at Ahmadinejad arresterede Mousavi og smed ham ud af Iran. Vi har nu været vidner til to begivenheder hurtigt efter hinanden som understreger mediernes rolle i at undergrave orden, således at sort bliver hvidt og et kup bliver et ikke-kup, som Kevin Coleman forklarer:

Dette [...] er det første kup af en forenet overklasse.

Et klassebaseret kup kan ikke åbent blive deklæret som sådant, men må istedet udtrykkes gennem eksisterende politiske ideologier som tillader gruppen, som griber magten at udlægge det de gør som noget andet end det, det er. Så imens at business, industrien og nyhedsmedierne i landet har kaldt ind den undertrykkende militære magt for at skabe de politiske forhold til at styre ved hjælp af de traditionelle økonomiske og politiske ideologier som har ledt flertallet af Honduras befolkning ind i dyb fattigdom, så retfærdiggør de undergravningen af det retsmæssige og demokratiske system som værende for at forsvare demokratiet.

Over de sidste syv måneder har Honduras ultrakonservative og reaktionære presse tjent som et organ for hvilken eliten har kunnet bruge en genbrugt version af koldkrigs antikommunistisk rhetorik til at overbevise Honduras befolkning om at Zelaya var ved at drive landet i retning af , for at kvotere La Prensa, "et totalitært socialistisk system."


Indskrænkningen af mediekontrollen efter kuppet har kun forstærket notionen indenfor Hondura at militærets afskedigelse af den folkevalgte præsident "ikke var et kup."

[...] Geopolitisk er der meget på spil. Hvis de højreorienterede i Honduras slipper af med dette kup, hvad skulle så stoppe Salvadors højreorienterede fra at afskedige Mauricio Funes? Og hvis det internationale samfund tillader militæret at styrte en demokratisk folkevalgt leder i Honduras, hvorfor skulle Nicaraguas højreorienterede ikke føle sig bestyrket nok til at styrte Daniel Ortega?

I ponerologiske termer, så består "den fælles overklasse" af bærere af medfødte og tillærte patologier, som føler sig truet af en verden af normale menneskelige relationer, og som fra tid til anden griber til reaktionær voldshandlinger for at bibeholde deres priviligerede positioner i kontrol med flertallet af almindelige arbejdende mennesker.

Hvor der er bedrag, kan du være sikker på at Mossad ikke er langt væk. En deputerede fra Venezuela reporterede at, "Den Israelske ambassade var scenen bag intens diplomatisk bevægelse med repræsentanter fra oppositionen, inklusiv Micheletti" i ugerne optil kuppet. Kunne Honduras være en generalprøve for andre lande i regionen? Israelsk udenrigsminister Liebermans ti dages besøg til kontinentet mod slutningen af måneden lover ikke godt for mennesker med samvittighed i Sydamerika. Mens alle lande i både nord- og sydamerika fordømte kuppet, så lover vi ingen præmie for at gætte, hvem der offentligt støttede den nye 'overgangspræsident' i Honduras.


At Chavez ser det skjult USA støttede kup som en trussel mod hans styre er støttet af andre begivenheder i denne måned. Det amerikanske imperium besluttede sig til at udvide og udvikle deres garnisioner i Colombia, noget som drog advarsler fra Brasilien og Chile om at noget sådant ville destabilisere kontinentet. Chavez var mere eksplicit og sagde, at han så baserne som værende et tegn, at en Yankee militær styrke var under forberedelse til at invade hans land fra Colombia. Lieberman kunne ikke modstå en sidste farvel salve ved at anklage Chavez for anti-semitism, hvilket vi nu ved er den officielle Israelske regerings diplomatiske strategy til at lukke munden på opposition, takket været vidnesagnet fra en tidligere minister. Lieberman lod også slippe nogle fabrikationer angående Venezuelas militærs forbindelse med modstandskrigere i Palæstina og Libanon. Løgn, men hvis det var, ville de så ikke være naturlige allierede i krigen mod Israelsk terror?

Destabilisering af Kina

Mens USA fejrede den årlige hån af 'Uafhængighedsdagen', så var problemer under gæring i Urumqi - den gamle silkevejsby - i Xinjiang i Vestkina. Med en hovedsagelig Uighur befolkning af etnisk tyrkere, har den nordvestlige provins af Kina lavet den mindste udvikling af alle hendes regioner gennem landets hurtige økonomiske udvikling. En del af den kinesiske regerings strategy til at bringe dets tørre vestlige regioner på linje med den relativt velstående østkyst indvolverer at lokke Han Kinesere fra de overbefolkede byer til at emigrere vestpå. Simrende ethniske spændinger bryder fra tid til anden løs, da Han Kineserne har tendens til at dominere de økonomiske og politiske sfærer af livet i et område der kulturelt er tættere på de omkringliggende muslimske tyrkiske central asiatiske republikker.

Fra udbruddet af volden den 5. juli til dets konklusion nogle få dage senere, da tusinder af kinesiske uropolitistyrker genetablerede ordnen, var op mod 200 mennesker blevet dræbt med mange flere sårede, banket af hærgende holigans armeret med hjemmelavede våben. Forretninger, ejendomme og køretøjer blev sat i brand indtil roen var genetableret af myndighederne ved udmønstringen af tusinde af soldater og med mange anholdelser.

Advarsel: Denne video indeholder grafisk filming af urolighederne i Urumqi. At se virkeligheden er ikke for et svagt hjerte.


Som ved alle sådanne begivenheder, er der to modstridende versioner af hvad der skete: på ene hånd er der Uighurernes påstand om at deres var en fredelig demonstration, som kom sig af en frustration over den dominerende Han tilstedeværelse i deres regionale hovedby - mordet på to fabriksarbejdere var katalysatoren derfor - indtil de brutale politistats metoder af den kinesiske kommunistiske regering slog hårdt ned på demonstrationen, transformerede protesten til et oprørsuroligheder ved at give instrukser til oprørspolitiet om at åbne ild udiskrimineret på de fredelige demonstranter resulterende i anholdelsen af 10000 på en nat og drabet på op mod 1000 mennesker.
På den anden hånd, så påstår de kinesiske myndigheder at det var indvolvering udefra, som ophidsede en gruppe Uighur til at gøre oprør. De anklager også den vestlige medie for ikke at have udsendt filming af oprøret, på trods af at være blevet givet tilladelse til alle områder, og istedet for blot at vise Han kinesernes modoprør - tilsyneladende for at være istand til at forsvare sig selv imod de hærgende Uighurs - i dagene efter den store død og hærgen af den i begyndelsen "organiserede" vold, de fleste af de døde værende Han kinesere.

Den kinesiske præsidents Hu Jintaos pludselige afrejse fra G8 topmødet i Italien undrede hans modparter, men det blev snart klart at kinesernes mistanke om indblanding fra udenfrastående kræfter var velfunderet, hvilket løfter denne begivenhed fra blot at være et andet udtryk for internt uro til at være et skjult angreb fra udlandet. Det regionale partis næstkommanderende var den første til at give lyd til officiel mistanke om udenlandske kræfter som ansvarlige for uroen, en mistanke som blev latterliggjort i den vestlige medie:
En unavngiven kinesisk tjenestemand sagde at "uroen var masterminded af Verdens Uyghur (også stavet Uighur) Kongress ledet af Rebiya Kadeer." ifølge Xinhua. "Dette var en voldsforbrydelse som var præmediteret og organiseret," sagde rapporten.

Men exil Uighur grupper nægtede ubøjeligt den kinesiske regerings anklage om et plot. De sagde at oprøret var en frigørelse af opsparet vrede over regeringens politik og Han kinesernes dominans af økonomiske muligheder.

"De beskylder os som en måde på at aflede Uighurs opmærksomhed væk fra den diskrimination og undertrykkelse som var årsag til denne protest," sagde Dilxat Raxit, en talsmand for Verdens Uyghur kongress i exil i Sverige.

"Det begyndte som en fredelige ansamling. Der var tusinder af mennsker som råbte om at stoppe diskriminationen ...De er trætte af at lide i stilhed."
Regeringens påstand om en konspiration af pro-uafhængigheds eksilere ekkoede behandlingen af oprøret i det tibetanske område i marts sidste år, hvilket Beijing også kaldte for et plot som var udtænkt i udlandet.

Var den "kinesiske regerings påstand om en konspiration af pro-uafhængigheds eksilere" velfunderet? Et hurtigt blik på den lokale presses dækning af begivenheden støtter disse påstande, da de Uighurske repræsentanter har veltrådte forbindelser til amerikanske og vestlige sikkerhedstjenester. På trods af at været baseret i Washington, så består Verdens Uighur kongress af mange organisationer og kontorer verden over, med evne til at koordinere demonstrationer og kommandere favorabel presse omtale.
Washingon støtter sine Uyghur 'venner' i bestræbelse på at destabilisere Kina

Hvis Amerika ikke åbenlyst er på Uyghurdernes side, så er der mange tegn på betydelig støtte. En, som får nogen omtale i Washington er rollen af Den nationale videreførelse af demokrati (the National Endowment for Democracy(NED)), som kalder sig selv en privat organisation uden regerings tilknytning, men som uddeler donationer med penge som det har tilegnet sig fra den amerikanske kongress.


Mens Uyghur oprøret gærede, kom det frem at NED uddeler US$200.000 om året til støtte for Verdens Uyghur Kongress, som var anklaget for at have started oprøret. En Uyghur kvinde, Rebiya Kadeer, nu bosat i Washington efter for nogle år siden at været kommet til USA med magtfuld assistance fra det amerikanske statsministerium, lader til at være organisatoren - og modtageren af meget af rundhåndetheden.

Rent faktisk, så kan NED have betydelige mere indflydelse end størrelsen af deres donationer.
De penge som de uddeler kan virkelig gøre en forskel. Gershman lader til at være usikker på om han skal benægte sådan en vidtløftig tanke eller tage hatten af for den.

Uanset hvad, så vedbliver han ved hans tro. "Du er nød til at støtte menneskelige rettigheder og demokrati,"sagde han. "Du venter på det rette øjeblik." Hvad angår Uyghurderne, "vi er meget tæt på vores Uyghurske venner."

Hvor end NED og CIA rumsterer, kan du være sikker på at 'bløde revolutioner' vil følge. Der er intet blødt i at kniple folk ihjel, men det er alt blot en del af en dags forudsigelig programmering for det hemmelige Team's (The Secret Team) operationsgrupper.


Destabilisering af Kina: Hvad skete der egentligt i Urumqi den 5. juli?
Verdens Uyghur Kongres, en oversøisk østtyrkistansk organisation ledet af etnisk separatist Rebiya Kadeer, brugte begivenheden til at skabe etnisk antagonisme. Den prøvede at anstifte oprør gennem internettet og andre kanaler, ved at kalde på "dristigere aktioner" og "noget stort."

Ved at hævde at "noget alvorligt vil ske i Urumqi den 5. juli," bad Rebiya Kadeer hendes tilhængere om at lægge godt mærke til hvad der skete. Beklageligt, så var der folk inden for landet med andre motiver, som arbejdede sammen med World Uyghur Kongressen og begyndte at poste anråb op på internettet den 4 juli om natten. De opfordrede folk til at samle sig ved den Sydlige port (South Gate) og ved Renmin square i Urumqi inden klokken 17.00 om søndagen for en "demonstration" i response til kaldet fra Verdens Uyghur Kongressen. Noget sådant beviser at oprøret var en præmediteret og organiseret volding forbrydelse begået af separatister indenfor landet, men med manipulation udefra og ophidselse fra separatist grupper i udlandet.

William Engdahl påpeger at kilden for Uighur versionen af begivenhederne er en af Den nationale videreførelse af demokratiets (the National Endowment for Democracy(NED)) 6000 tilskårede organisationer:

Alle indikationer peger på at den amerikanske regering, endnu engang agerede gennem dets "private" Ikke-regerings organisationer, nemlig NED, og er massivt engageret i Kinas interne politik.
Allen Weinstein, som hjalp med at skrive lovgivningen for etableringen af NED var ganske åben, da han blev offentligt interviewet i 1991: " En masse af det som vi gør idag blev for 25 år siden gjort hemmeligt af CIA."

Ærespræsident og grundlægger af UNPO er en vis Erkin Alptekin, en exil Uyghur, som grundlagde UNPO mens han arbejdede for det amerikanske informations agenturs officielle propaganda organisation, Radio Free Europe/Radio Liberty som direktør for deres Uyghur Division og som assisterende direktør for nationalitets tjenesterne.
Alptekin grundlagde også World Uyghur kongressen(WUC) på samme tidspunkt, i 1991, mens han var ved det amerikanske informationsagentur (USIA). Den officielle mission for USIA, da Alptekin grundlagde Verdens Uyghur kongressen i 1991 var, " at forstå, informere, og influere udenlandske befolkninger i forfremmelse af [USAs] nationale interesser..." Alptekin var den første præsident for WUC, og er ifølge WUC officielle hjemmeside, "en nær ven af Dalai Lamaen." [Note fra SOTT redaktørerne: Faktisk, så blev WUC grundlagt i 2004. Den eneste organisation som blev grundlagt af Alptekin i 1991 udover UNPO kan være ETUE. Se her og her for flere detaljer.]


Den 5. juli, en søndag i Xinjiang, men stadig USAs uafhængighedsdag, 4 juli, i Washington, påstod WUC i Washington at Han kinesiske bevæbnede soldater arresterede hvilken som helst Uyghur som de fandt på gaden og iflg. officielle kinesiske nyhedsrapporter brød omfattende uroligheder ud med påsættelse af biler langs gaderne i Urumqi resulterende i over 140 døde i løbet af de 3 dage.
Kinas officielle nyhedsbureau, Xinhua, sagde at protestranter fra den Uighur Muslimske etniske minoritetsgruppe begyndte at angribe etniske Han fodgængere, brænde køretøjer og angribe busser med stave og sten. "De tog til gaderne...bærende knive, træstave, mursten og sten," citerede de et øjevidne for at have sagt. Det franske nyhedsagentur AFP, citerede Alim Seytoff, generalsekretær for Uighur American Association i Washington at iflg hans information, så var politiet begyndt at skyde på de demonstrerende grupper uden diskriminering.

To forskellige versioner af de samme begivenheder: Den kinesiske regering og billederne af oprøret indikerer at det var et Uyghur oprør og angreb på Han kinesiske borgere som resulterede i død og ødelæggelse. Franske officielle rapporter lægger skylden hos det kinesiske politis "udiskrimineret skyderi." Det er af betydning, at de franske AFP rapporter er afhængige af den NED grundlagte Uyghur amerikanske association ledet af Rebiya Kadeer for deres information. Læseren bør bedømme om AFP udlæggelsen kunne være motiveret af USAs geopolitiske dagsorden, et dybere spil fra Obama administrationens side imod Kinas økonomiske fremtid.


I vores Juni udgave, belyste vi rollen som organisationer såsom NED spiller i at assimilere nationalistiske uafhængighedsbevægelser og tilskynde til modstand under navn af menneskelige rettigheder og demokrati, af navn værdige formål, men støttet og styret imod at undergrave regimer som ikke er favorable til USAs nationale interesser. Det er et PR dække bag hvilken illegale operationer kanaliserer militær hjælp til grupper som er trænet i terrormetoder. I sagen med Iran, Jundullah og Peoples Mujahideen af Iran var modtagere af sådan træning og støtte fra CIA, imens NED nærede 'kulturelle og uddannelses forbindelser' med Mousavi og borger grupper i preparation for "øjeblikket" når deres organisatoriske evner kunne aktiveres til at bringe folk ud på gaderne for at styrte regimet 'indenfra.'

Lignende aktiviteter er set i vestlige sikkerhedsorganisationers kultivering af separatistbevægelser mod at svække Kinas indflydelse i central Asien. Tibet kender vi til. Men urolighederne i Xinjiang har bragt til lyset parallelle operationer med Kina som målet gennem amerikansk støtte for den selvdeklærede regering i exil for Østtyrkistan.

Der var angreb på kinesiske ambassader i Holland og Tyskland, mens den tyrkiske regering havde stærke ord for den kinesiske regerings måde at reagere på urolighederne, skarpt kritiserende dets sikkerhedsstramning i Urumqi:
Beijng kritiserede tyrkisk premiereminister Recep Tayyip Erdogan i tirsdags over hans kommentarer i sidste uge at den kinesiske undertrykkelse var "som et folkemord." Han truede endog med at tage Kina til FNs sikkerhedråd over emnet.
Erdogans kommentarer opflammede en bølge af antikinesiske protester på basis af pan-tyrkisk nationalisme, som betragter Xinjiang eller Østtyrkistan som et forfædrenes hjemland for tyrkerne for over 1500 år. I Istanbul mødte 5000 mennesker frem den 12 jule, med tyrkiske flag og flag for den kortlevede østtyrkistanske republik, som brød væk fra Kina i 30'verne. De kaldte for en boycot af kinesisk lavede varer, et forslag lavet i sidste uge af den tyrkiske minister for handel og industri, Nihat Ergun.


Tyrkiet er en vigtig base for Uighur exil aktivister. De ideologiske komponenter af pan-tyrkisk nationalisme reflekterer ambitionerne hos Tyrkiets bourgeoisi til at expandere deres politiske og økonomiske indflydelse i Central Asian og i Kaukasus, specielt i de tyrkisktalende stater som Uzbekistan, Azerbaijan, Tyrkmenistan og Kyrgystan, som var etableret ved kollapset af Sovjetunionen i 1991.

Medens den kinesiske regering ikke formelt har protestered mod Tyrkiet, så har den statskontrollerede medie, påberåbt Tyrkiets egen historie med brutalt at undertrykke kurdiske separatistbevægelser, deriblandt den militære kampagne ind i det nordlige Irak i 2007.
China Daily i tirsdags krævede at Erdogan trak sine udtalelser om folkemord tilbage idet de var "uansvarlige og uden basis." Peoples Daily den 14. juli rapporterede at patriotiske internet brugere, et lag af middelklasse nationalister opelsket af det kinesiske styre, "føler sig fornærmet af de tyrkiske handlinger og foreslår at Kina skulle ændre sin holdning til det kurdiske arbejder parti, og støtte deres ønske om uafhængighed, og derved få Tyrkiet til at betale en høj pris."
Den tyrkiskbaserede engelske avis, Hurriyet, advarede den 10. juli om at Ankaras støtte til Uighur nationalisterne ville fornærme ikke blot Kina, men dets allierede, Rusland, som deler Kinas interesser i at undertrykke separatistbevægelser i Central Asien. "Hvis Tyrkiet vil gå udover at kalde for respekt af menneskerettighederne i regionen, og se ud til at støtte Uighur separatisme, så er det klart at det vil have en boomerang effekt med Kina refererende til det kurdiske emne og minoritetsgrupperne i dette land," noterede Hurriyet avisen.


Bortset fra det utrolige hykleri at en regering som er ansvarlig for et brutalt 'folkemord' imod dets eget folk beskylder et andet land for at gøre det samme (når det rent faktisk ikke var tilfældet), så er Tyrkiets 'broderlige' betragtning af Uighur folket i det vestlige Kina, en påmindelse om skjult amerikansk indblanding i at destabilisere regionen. På trods af at have fået mundkurv på af den amerikanske regering, så har den tapre whistle-blower Sibel Edmonds på en kreativ måde gået omkring hendes lovgivne mundkurv til ikke at fremvise detaljerne om en spionring på højt niveau, som hun opdagede, ved at offentliggøre billeder af fremtrædende hovedpersoner i hendes Vilde Galleri på internettet. Imellem forhenværende og nuværende karriere politikere, militærpersoner og spioner, er der en interessant person ved navn af Anwar Yusuf Turani, tilsyneladende valgt som premiereminister for regeringen i eksil af Østtyrkistan - også kendt som Xinjiang provinsen - og etableret i Presseklubben på Capitol Hill, Washington D.C., i 2004. Ved siden af NEDs støtte til Rediya Kadeer og med Erbin Alptekin på CIAs lønningsliste, Turanis amerikanske privilegier forstærker Edmonds vidnesbyrd angående brugen af Tyrkiet som et mellemland for amerikansk handel med våben (inklusiv atomvåbens teknologi), narkotika og terrorisme ind og ud af central Asien. Med massiv militær assistance og fremtræden indenfor NATO garanteret af USA, lyster det tyrkiske systems magthavere for en retur til den Ottomanske fortid, måske ledt ind i handlen ved hvisken om en fremtidig rolle som overseer af en pantyrkisk federation samlende de forskellige tyrkiske nationer strækkende sig østpå til Xinjiang provinsen også kendt som Østtyrkistan.

Kinas ansvarlige håndtering af urolighederne provokerede en endnu stærkere reaktion fra den Algierbaserede afdeling af al CIA-duh:
Den mest reaktionære response kom fra algierbaseret Al Qaeda i den islamiske Maghreb (AQIM), som kaldte for angreb på de 50000 kinesiske arbejdere i landet og på kinesisk personel på tværs af det nordlige Africa. For tre uger siden, lavede gruppen en ambush på en konvoy af algierske sikkerhedstyrker, som beskyttede kinesiske ingeniører, dræbende 24 algiere.

Endnu engang viser Al-Qaeda™ dets formidable alsidighed ved at udvikle sig til at tilpasse sig imperiets statsinteresser. Udover denne engangsfremtræden, så ser amerikanske terrororganisationer ud til at skulle spille en betydelig rolle i destabiliseringen af Kina. Kinas media var også istand til at se denne forbindelse:

Der er bevis for at Uygur separatisterne, som orchestrerede 5. juli oprøret i Urumqi, hovedstaden i Xinjiangs Uygur autonome region, har tætte forbindelser med Afghanistan baserede Al-Qaida.
Urolighederne som kostede 184 mennesker livet og hundredvis af sårede, fandt sted umiddelbart, efter at USA og allierede styrker havde lancheret deres nye offensiv i Afghanistan.
Det er ikke tilfældigt, da terrorgrupper i central Asien altid har haft tætte forbindelser.

Efterforskende journalist Eric Margolis rapporterer at::
En gruppe af Uighurdere - Kinesiske muslimer fra Xinjiang provinsen i det vestlige Kina - var blevet trænet af Bin Laden til at gå og bekæmpe de kommunistiske kinesere i Xinjiang, og dette var ikke blot med CIAs viden derom men støtte, da de tænkte at disse kunne være behjælpelige hvis engang at krig skulle bryde ud med Kina.


I 2001 med CIA støtte, arbejdede Bin Laden selv...med CIA og trænede disse antikinesiske muslimer.

Afghanistan var ikke et "udklækningssted for terrorism", disse var kommandogrupper, guerrillagrupper, trænet for specifikke formål i central Asien. Disse folk var betalt af CIA, de var bevæbnet af USA, disse kinesiske muslimer fra Xinjiang.

CIA ville bruge dem i tilfælde af krig med Kina, eller blot for at skabe et helvede der
, og de var trænet og støttet fra Afghanistan, nogle af dem med Osama bin Ladens samarbejde. Amerikanerne var oppe til halsen med dette.

Så vi ser at USA omkredser Kina med støtte til 'menneskerettigheder og demokrati' for uafhængighedsbevægelser internt i Kina. Hvis dette lag af aktivitet finder sted lige under den 'officielle' grænse, så stammer skabelsen og manipulationen af muslimske fundamentalistiske organisationer fra dybet af illegale CIA operationer. Xinjiang er i essensen den seneste forstyrelse langs Brzezinski's "Arc of Crisis":
Præsident Carters nationale sikkerhedsrådgiver Zbigniew Brzezinski kaldte tidligere sin bue plan for "the Arc of Crisis" og kalder det idag "Zonen af Instabilitet." Den kalder for en stoppelse af den Eurasiatiske integration ved at manipulere stamme, etniske og religiøse aksiomer med det mål at ødelægge nationstater, begyndende specielt i Mellemøsten.

Engdahl bemærker hvordan timingen af dette skjulte angreb på Kina falder sammen med Xinjiang's geostrategiske betydning for amerikanske drømme om regional hegemoni:

Er det blot et rent tilfælde at oprøret i Xinjiang af Uyghur organisationer brød ud kun dage efter mødet fandt sted i Yakaterinburg i Rusland, mellem medlemsnationerne af Shanghai Cooperation Organizationen, såvel som Iran som var officiel gæsteobservatør, og repræsenteret af Præsident Ahmadinejad?

Nogle af Kina vigtigste olie og gas rørledninger passerer direkte gennem Xinjiang provinsen Rusland og Kina er i forhandling om store naturgas rørledninger fra det sydlige Sibirian gennem Xinjiang til Kina. Olie og gas rørledningerne mellem Kina og Central Asien er instrumentale strategiske forbindelsesled for central asiatiske lande til Kinas økonomi. Eurasiatisk samhørighed fra Rusland til Kina tværs over de central asiatiske lande er den geopolitiske samhørighed som Washington frygter mest.


Men i sidste ende frygter 'Washington' ikke et sådant. Sålænge som at interesserne af dets bestanddele - supranationale corporate interesser er gjort fyldest, ikke USAs nationale interesser - så bekymrer Magten Som er (Powers that Be) sig ikke om hvem der skriver lovene eller hvems illusoriske grænser at deres rørledning passerer igennem. For disse insiders, alle mulige udfald i spillet er dækket. De corporate repræsentanter i Pipelineistan (Rørledningsstan) forhandlingerne, står for agglomerationscentre af enorme værdier, hvis interesser er fobundet med hinanden og del-ejet med de andre spillere ved bordet. Territoriale konflikter bekymrer dem ikke fordi deres magt overskrider landegrænser. Ingen af dem står til at tabe, fordi de følger en strategy af spilleteori, bestående af samarbejde på bekostning af landenes almindelige mennesker. Splittelsen af nationalstater ind i fragmenterede enheder er reflekteret på alle niveauer i menneskelige relationer, da båndene som knytter normale mennesker sammen bliver udnyttet til fuldendelsen af total magt.

Denne organiserede grådighed høster alt for sig selv i ly af mørket, installerende sine totalitære programmer, mens folk er kastet tilbage fra de på hinanden følgende systemiske shock, og ultimativt ledende patokratiet et skridt videre til total verdens dominans.


Spillerne ved skakbrædtet kan ikke se hele brædtet. De kan ønsketænke at de kan. De realiserer ikke at de til evig tid er udmanøvreret af noget som er mere dominerende i dette magthierarki end de selv er. De gør, hvad de er programmeret til at gøre; de reagerer til omstændigheder på stort set identisk facon - de er individuelle reaktionsmaskiner, hvis reaktioner, når de er taget samlet, lader til at foreslå et bevidst design bag hvert træk på skakbrædtet. Hvor meget af dette, er bevidst dirigeret af en hvilken som helst gruppe eller gruppe af magtfulde individer, er indtil nu ubestemt, til dels fordi den trauma, som er oplevet under begivenheder som er lavet til at producere "intolerance og grusomhed er nødvendig for at 'cover-up" de egentlige gerningsmænd. "En vis slags 'menneske' agerer på vegne af dette cover-up. En vis slags menneske agerer som spillebrikkerne i 'Gudernes hemmelige spil.'" (side 40, Almost Human, The Wave - Book 7, Laura Knight-Jadcyk)


Belejrede Gaza

Inget sted er bedre udtryk for grasserende intolerance og grusomhed end Israel. Dets kvælertag på palæstinenserne fortsætter med uformindsket styrke, på trods af al den beden med det fascistiske regime til at holde inde, for ikke at tale om at rydning af de ulovlige jødiske bosættelser og løftning af den umenneskelige blokade mod Gaza. Med den mulige undtagelse af Iran, så er der ingen regering af almindelige mennesker som er istand til at bringe tilstrækkelig pression mod Israel til at det vil tillade befolkningen i Gaza bare det mindste barmhjertighed, så det er overladt til hæderlige verdensborgere med samvittighed at engagere bæstet direkte og kaste lys på den forfærdelige situation af lidelse i Gaza.


Sent i juni måned, satte 21 menneskerettighedsarbejdere med støtte fra folk over hele verden og trods adskillige prøvelser af deres vilje, sejl mod havnebyen Larnaca i Kypern, med Gaza som destination. Det var en lille symbolsk anstrengelse til at bringe humanitær hjælp til en befolkning som er ladt i stikken af det internationale samfund af stater og overladt til at bløde og græde som følge af Israels massakre tidligere på året.

Iblandt dem (menneskerettighedsarbejderne) var Nobelpris modtager Mairead Maguire og tidligere kvindelige repræsentant i den amerikanske kongress Cynthia McKinney, som håbede på for første gang at kunne nå Gaza, efter hendes tidligere forsøg i December sidste år. Den israelske flåden ramponerede den humanitære anstrengelse, og sænkede næsten SS Dignity og alle ombord. Forbavsende nok, så var Israel ikke konfronteret med beskyldninger af nogen art, da det forsøgte mord på en tidligere amerikansk præsidentkandidat i internationalt farvand, var druknet ud af forbrydelser af en langt højere kaliber som det var igang med at udføre mod et forsvarsløst folk. Ville Israel, med Al Jazeera journalister og kameramænd ombord på SS spirit of Humanity, vise en sådan foragt for menneskelig liv og invitere international fordømmelse endnu engang?

Som det var, så prøvede Israel ikke at sænke båden, men kaprede besætningen i internationalt farvand og bortførte dem til Israel.

"Dette er en oprørende overtrædelse af international lov imod os. Vores båd var ikke i israelsk farvand, og vi var på en menneskeretslig mission til Gaza," sagde Cynthia McKinney, en tidligere kvindelig repræsentant i den amerikanske kongress og tidligere præsidentkandidat. "Præsident Obama har netop fortalt Israel at de skulle lade humanitær hjælp og rekonstruktionsforsyninger ind, og det er præcist hvad vi prøvede at gøre. Vi beder det internationale samfund at kræve vores løsladelse, så vi kan fortsætte vores rejse."

Den eneste hjælp som var fremkommende fra den zionistisk besatte amerikanske regering var et ynkeligt forsøg på at forhindre Free Gaza bevægelsens båd i at forlade Cypern i første omgang.

Græd for fangerne i GazaMens mandskabet på Spirit of Humanity var holdt i israelske fængsler i adskillige dage, så sendte Præsident Ingen-Forandring, nogle flere billioner til Israel, således at de ville kunne opgradere deres våbenprogrammer og uden tvivl finjustere drabsantallet af uskyldige, i tiden inden den næste slagtesæson.

Pirater af Middelhavet
Vi sender skibe mod somalske pirater, så hvorfor ikke mod israelske pirater?

Når det kommer til Israel, så er den amerikanske regering blot en marionetregering. Den gør hvad den bliver fortalt.

Det amerikanske retsministerium retsforfølger amerikanske borgere og hjælpeorganisationer for at sende hjælp til palæstinenserne, med den begrundelse at palæstinenserne, at selv hvis de ikke alle er terrorister, så er de regeret af terrorister.

Amerikanerne tror at de er en supermagt, men de er rent faktisk en semibevidstløs-magt. En marionetregering, hvis sandt skal siges.

Der er en stor del af beviser, selv i Time Magazine, at Israel er en børnemisbruger. "Guds udvalgte folk" rutinemæssigt misbruger tilfangentangne palæstinensiske børn. Israelerne misbruger også palæstinensiske børn ved at nedskyde dem på gaderne.

Tag ikke mit ord for det. Den Geneve baserede organisation Children International siger ifølge Time Magazine, at "mishandlingen og torturen af palæstinensiske børnefanger lader til at være vidt udbredt, systematisk og institutionaliseret, hvilket peger på medskyldighed på alle niveauer af den politiske og militære kommandovej."

Den samme uge, som at "vores" regering i Washington fortalte den californske guvernør at der ikke var "en rød øre", så overrakte præsident Barak Obama $ 2.775 milliarder til Israel.


...våben som det nu er bevist med vilje var sigted mod palæstinensiske mænd, kvinder og børn i den tidligere nævnte slagtning.

Med resten af besætningen sikkert hjemme igen i deres respektive lande, hvor rammende at Cynthia McKinney, en amerikaner, en samvittighedsfange, en velkendt politiker, en som var med i løbet for at blive den amerikanske præsident blot for nogle måneder siden, at hun skulle blive den sidste til at blive løsladt af sine tilfangetagere.

Brev fra et israelsk fængsel af Cynthia McKinney

I løbet af Operation Cast Lead, amerikansk leverede F-16 regnede helvedesild på et fanget folk. Etnisk udrensning blev til fuldt ud ren og skær folkemord. USA leverede hvid fosfor, brugt uran, robotteknologi, DIME våben, og klyngebomber - nye våben skabende lemlæstelser af en slags som aldrig har været behandlet før af jordanske eller af norske læger. Jeg er blevet fortalt af læger, som var i Gaza under Israels stormløb at Gaza var blevet et rent Israelsks våbentestings laboratorium med brug af mennesker til at afprøve og forbedre drabsratioet af deres våben.

Zionismen har uden tvivl udløbet dets sidste legitimitet, hvis dette er hvad det gør til folk, som tror så dybt på menneskeretttigheder for alle at de sætter deres egne liv på linjen for andres børn. Israel er det mest klare udtryk for zionismen, men hvis Israel frygter for deres sikkerhed, fordi Gazas børn har oliekridtstifter, så har Israel ikke blot mistet dets legitimitet, men Israel må blive erklæret for at være en falden nation.

Den amerikanske politik må blive bedre, og mens vi ser præsident Obama give 12.8 billioner (12800 milliarder) dollars til den amerikanske financielle elite, så bør det nu
være klart at håb, ændring, og 'yes we can' var magtfulde præsenterede billeder af værdighed og selvopfyldelse, individuelt og nationalt, som belejrede folk alle steder troede på.


Det var en glat marketings kampagne som velsmurt blev serveret til verden og til vælgerne i USA ligesom Israel's marketing til verden. Det bedrog os alle.

Er Israel blevet stedet hvor drømme dør?

I det mindste for palæstinenserne ser det sådan ud...

Gaza indbyggere 'lever i håbløshed' på grund af en fortsatte blokade, siger Røde Kors

Endnu et sygt barn dør i Gaza og bringer det totale dødstal grundet belejringen til 349


Seks måneder efter, ingen rekonstruktion i Gaza

Israelske hær bortfører 380 palæstinensere i juni måned

Israelske styrker stopper fransk lægehold fra at komme ind i Gaza


Israel nægter at lade 5-måneder gammel baby forlade Gaza med sin mor og søster
Cynthia McKinney græd tårer med den efterladte ægyptiske kvinde hun mødte, som svækkedes i Ramleh fængslet og i hendes sorg kom til at se den kolde sandhed om zionismen. Hvad der er blevet af Palæstina er hvad der ligger i vente for den menneskelige ånd, fordi Gaza og Vestbredden er mere end blot våbenlaboratorier; de er slutproduktet af et patokrati, kulminationen af tusinder af år af pavlovisk social design.

Neutralisering af en nation
Lige så meget som at denne konflikt handler om de politiske dimensioner, som alle så godt kender, så drejer den sig også om den tvungne transformation af palæstinenserne fra at være et revolutionært, modståeligt folk til at være en nation som må indlade sig på Israel diktater for at være istand til at overleve. Da palæstinenserne rent faktisk lever under israelsk militær styre, så er det Israel som i sidste instans bestemmer, ikke blot om de store linjer, men om næsten et hvert aspekt i dagligdagen.


Tag for eksempel det at ansøge om tilladelse til at komme ind i Jerusalem eller til det egentlige Israel. Det overvældende flertal af palæstinenere, som søger om dagstilladelser er arbejdere, som ikke kan finde arbejde i de palæstinensiske områder eller som vælger at arbejde i konstruktion eller andet faglært arbejde hos Israelske arbejdsgivere, på grund af højere løn. Mange andre har også brug for tilladelser, for det meste fordi deres arbejde kræver at de krydser ind til Øst Jerusalem. At opnå en tilladelse er en lang anstrengende og bogstaveligt talt ydmygende process. Det første skridt er at søge om et magnetisk kort, hvilket derefter giver dig mulighed for at søge en række af andre tilladelser ( arbejde, lufthavn, medicinsk, forretning, familie, genforening, osv.).

Det magnetiske kort er sådan set en politireport, fuldstændig med foto og fingeraftryk. Enhver kan få et magnetisk kort, når blot du har et palæstinensisk ID kort og en rigtig ansøgning. Det stikkende punkt ligger i ansøgningen af en tilladelse. Hvis denne politireport viser en "sort plet", det vil sige et ophold i et israelsk fængsel for politisk aktivitet, politisk tilknytning eller en bekendt som har påtaget sig et liv med at "kæmpe", så vil din ansøgning blive katagorisk afvist. For slet ikke at nævne at når først du er "i systemet", så kan dine data blive hentet frem til en hvilken som helst tid, ved blot en enkel elektronisk fingeraftryk eller et swipe af det almægtige magnetiske kort.
Hvad værre er, Israel har fornyligt begyndt at håndhæve en "lov", som kræver at alle som har tilladelser (og magnetiske kort) stempler ind ved de elektroniske boder, når de kommer tilbage ind i Vestbredden. De fleste tilladelser er fra klokken 5 om morgenen til kl 1900 om aftenen, hvilket er omtrentligt de timer det kræver for en arbejder at rejse ind i Israel, arbejde hans skift og derefter krydse tilbage i det palæstinensiske område. Hvis en tilladelsesbærer ikke stempler i hans/hendes magnetiske kort, så vil tilladelsen blive frataget for en ubestemt tidsperiode næste gang at vedkommende krydser ind til Israel. Denne regel, kræver Israel, er lavet sådan for at undgå at nogen palæstinensere ulovligt overskrider deres ttilladelsestimer.

Hvad Israel gør så smart er at neutralisere et helt folk, ved at genskole dem til at tro at den eneste måde at overleve på er at underlægge sig dets diktater, og følge deres anvisninger, således at de kan have et arbejde, ernære deres børn og leve i deres egne hjem. Israel, ved en slags fordrejet logik, er igang med overbevise palæstinenserne om at de(israelerne) er deres bedste mulighed for frihed.

Og hvad der er vigtigt er, at selv imens vi står for at blive fotograferet og få taget fingeraftryk, selv mens vi stempler vores kort ved kontrolstederne, så må vi altid bære i tankerne at Israel kan måske neutralisere vores handlinger men aldrig vore sind.

McKinneys udholdenhed i konfrontationen med modstanden var belønnet senere på måneden da hun endelig nåede Gaza, ved at passere gennem Rafah grænseovergangen fra Ægypten sammen med den utrættelige George Galloway og hans Viva Palæstina konvoy fra USA:Arafat Myrdet?

Selv om Yasser Arafat har været død siden November 2004, så hænger hans skygge stadig stort over politikken i Mellemøsten. Selv inden hans død var der rygter og beskyldninger rejst over hans mystiske sygdom som svirrede omkring ham. Kontroversen var gentændt denne måned ved frigivelsen af en rapport fra Fatahs generalsekretær, Farak Qaddumi, hævdende en konspiration mellem Fatah leder Mahmoud Abbas, Gazas stærke mand Muhammed Dahlan, Israels leder Ariel Sharon og CIA, til at myrde Arafat og andre, betragtende som værende "problematiske" af Israel. Til gengæld ville Abbas og hans allierede overtage magtrummet skabt ved mordet på Arafat.

Ifølge dokumentet, hvis ægthed ikke kunne verificeres fra uafhængig side, så fortaltes Sharon Abbas og Dahlan ved et møde at Arafat skulle dræbes ved forgiftning.


Udskriftet viste, at Abbas protesterede ved at sige, at et mord på Arafat ville komplicere tingene og blive grund til alvorlige besværligheder.

Den arabiske version af udskriftet viste Sharon sige følgende til Abbas og Dahlan: 'Til at begynde med, skulle vi dræbe alle de militære og politiske ledere af Hamas, Jihad, al-Aqsa Brigaderne og den Populære Front for at skabe kaos indenfor deres rækker, hvilket vil gøre det lettere for jer at gøre det slut med dem.'

"Dokumentet som Kaddumi præsenterede gør det ikke klart hvad det endelige israelske-amerikanske mål er bag likvideringen af Arafat og toplederne af modstandsbevægelsen. Det er dog sandsynligvist sikkert nok at udlede, at slutspillet som det var udtænkt bag den hævdede konspiration var, at skabe en palæstinensisk kollaborationsstyre, hvis centrale mission og raison d'etre ville være at bully den palæstinensiske befolkning til at akceptere en "fredsaftale" med Israel, som ville tillade denne at pådutte dets vilje og vilkår på palæstinenserne. "

Rapporten er begivenhedsvis overbevisende i betragtning af de efterfølgende handlinger af dem som det er hævdet var involveret, nok til at en undersøgelse er blevet genåbnet om Arafats død. Umiddelbart ser formålet ud til at være at "give det palæstinensiske folk mere fakta." Mange har spurgt "Hvorfor nu"? Hvorfor frigøre information som Qadumi angiveligt har holdt inde med i fem år? Måske det er et andet forsøg af Qaddumi for at få lederskabet af Fatah. Der er nogle som finder den ide plausibel:
"Farouq Qaddumi erklærede i sin pressekonference at "Abbas må give sin afsked, han er involveret sammen med Muhammed Dahlan, Ariel Sharon, tidligere israelsk premierminister, og William Burns, amerikansk under-sekretær for politiske begivenheder i Mellemøsten, i en konspiration mod Palæstina og det palæstinensiske folk. Konspirationen involverede forgiftningen af præsident Yasser Arafat, og mordet på lederne af Hamas, Jihad, Fatah Brigaderne, og slutningen på den palæstinensiske militante modstandsbevægelse."

Al-Qaddumi beskyldte også præsident Abbas, de israelske myndigheder, og amerikanerne i medskyldighed for mordet på den afdøde præsident Arafat og forskellige ledere af den palæstinensiske modstandsbevægelse. Anklagerne omfatter meddelagtighed i folkemord mod det palæstinensiske folk, fordi de eliminerede en levedygtig politisk ledelse.

Qaddumi beskyldte også den palæstinensiske præsident for "tyranni i hans "enspænder handlinger" og "bemægtigelsen af Arafats titler". Han fremviste før sin pressekonference et dokument som den afdøde præsident Arafat havde givet ham."

Abbas' allierede reagerede med vrede over Al-Jazeera udsendelse af rapporten og har forbudt nyhedsorganisationen fra byen Ramallah, hvor Arafat havde været under husarrest indtil få uger før hans død i et hospital i Paris.

Farouq Qaddumis motiver lader til at være varierede. Fjernelsen af Abbas og hans allierede er et mål. Han er også stærkt imod kongressen i de besatte territorier, den første til at blive holdt i tyve år, og siger at Abbas er omfattende set som en marionet af den israelske regering. Men på trods af den skumle oprindelse af rapporten, så tvivler få på Qaddimis personlige hæderlighed:

Fra alles udsagn, selv Kaddoumis modstandere er enige i at manden ikke er kendt for at lyve. Han har en uforlignelig uplettet økonomisk historie, og fanger trods hans alder, stadig mang hjerter og sind hos unge palæstinensere, fordi han er fortaler for militær modstand mod Israel, i modsætning til Abbas.

Kaddoumi er kendt for at have nægtet at vende tilbage og leve i Ramallah eller i Vestbredden, så længe som at en palæstinensisk stat ikke er annonceret, og gør ofte grin med den begrænsede statsdannelse som var givet palæstinenserne ved Oslo aftalen i 1993.

Fornyligt prøvede han at organisere en bevæbnet styrke som var loyal til ham for at "redde" de trofaste elementer i Fatah - et initiativ som blev stærkt undertrykt.

Om Kaddoumis anklager er rigtige eller falske er ukendt, men det er klart at erklæringen skaber en krise uden fortilfælde i Fatah forud for den stærkt afventede kongress.

Kaddoumi er rasende over at Abbas har kaldt for kongressen i de Besatte Områder, og argumenterer at det er ulogisk for en national frihedsbevægelse at have sit vigtigste stævne under en israelsk besættelse.

Han påstår at det vil være Israel, mere end Abbas eller PNA, som vil have det sidste ord om hvem der vil komme til begivenheden. Trofaste støtter af Abbas argumenterer at Kaddoumi prøver at ødelægge det, fordi han ikke har til hensigt at møde frem til stævnet.

Det er en uomtvistelig kendsgerning at siden Arafats bortgang, så er vilkårene for det palæstinensiske folk blevet stødt forværret. Bagvasket af Israel og USA som værende en "forhindring for fred" i sin livstid, Arafat var et eksempel på den tålmodige strategy af en ægte statsmand:


Hvad han repræsenterede, var årsagen til at han blev fjernet: at palæstinenserne er et folk, hvadenten de lever under en militær besættelse eller i flygtningelejre. De har en ret til selvbestemmelse, og de har kæmpet hårdt for deres frihed gennem generationer, hvilket også er en rettighed. For et folk at forhandle sig vejen ud af en besættelse ved blot diplomatiske muligheder, når besætteren er besluttet på at holde fast ved deres land, har ikke nogen succesrige fortilfælde. På den anden side, er der masser af eksempler på succesrige forhandlinger, når besætteren har akcepteret at han må frigive en andens land. Arafats eget meget brugte eksempel var De Gaulles 1958 kald til "en fred for de tapre" med den algierske væbnede frihedsbevægelse, FLN. Arafat repræsenterede en vigtig realitet - freden vil komme når frihed er opnået for palæstinenserne, og ikke et minut før.

Den eneste løsning som hans psykopatiske modstandere kunne komme op med var mord.

Ved Bedragets Vej, skal Du føre Cyberkrig

Imod en baggrund af media hystrioniks om cyberkriminalitet og påstande om mangemillioner gange stigning i 'cyberangreb' mod den amerikanske regerings og corporationers hjemmesider, annoncerede Team Obama introduktionen af et nyt Cybersikkerhedskontor indenfor det Hvide Hus, fuldgyldigt med en Cyber Zar til at koordinere politikken. Med dets vægt på 'forsvars' strategi til at modstå trusler stillet af de der cyberkriminelle 'derude', så spekulerede vi naturligvis på om timingen var relateret til annonceringen tidligere på sommeren af Pentagons nye Cyberkommandoenhed (CYBERCOM), hvilkets definition af konceptet 'forsvars strategy' er noget mere elastisk. Hvis tidligere aktiviteter er en retningslinje at gå efter, så kan vi forvente Pentagon til imødekommende at lancere cyberkrigsførelse mod cyberterrorister ved at engagere i ...cyberterrorism.

Ikke en til at føle sig ladt udenfor imperiets projekter for total verdensdominans, så har Storbritannien fulgt det op med at have en annoncering af sin egen: "dette [cybersikkerhed] arbejde var tidligere behandlet af et kontor med tilknytning til sikkerhedstjenesterne, og det vil nu blive mere omfattende." Med andre ord; vi gør det offentligt, hvad vi har gjort i en vis tid i det skjulte fordi betingelserne nu er passende for os til at komme frem og fortælle jer at vi hader jer og søger at overvåge alt hvad I gør, siger, køber og tænker for at være istand til at kontrollere jer.

Enhver cyberkrig har brug for gode cyberkrigere. Hvis soldater er hyrede mordere, så har Pentagons virtuelle krigførelse brug for hyrede hackere. Dødens profitmagere såsom Raytheon er kun glade for at kunne imødekomme dette og annoncerede deres rekrutteringskampagne:

"Præsident Obama erklærede fornyligt at cybersikkerhed er en af vores lands vigtigste nationale sikkerhedsprioriteter," siger annoncen. "Raytheon svarer på denne appel ved at hyre more cyberkrigere dette år for at hjælpe med til at kæmpe i den digitale cyberkrig."

Raytheon har også positioner ledige for noget som kaldes "medie saniteringsspecialister."

Det sidste refererer sandsynligvis til arbejdere som er udlært til at slette data fra harddrives og andre hukommelsesenheder.

For at undgå at der skulle være nogen tvivl om den 'forsvarsmæssige' natur af disse nye våben for masseafbrydelser, så gør militæret det klart at de vil 'tage kamppladsen til fjenden':

Pentagon planen kalder for en offensiv kapacitet, en der vil opstille cybervåben imod imperiets modstandere [...] og ved at designere CYBERCOM en STRATCOM afdeling, så garanteres næsten en aggressiv holdning.


Andre indenfor forsvarbureaukratiet er langt mere entusiastiske, og oprigtige, når det angår anbefaling af cybervåben som fremstående som offensive krigsvåben. Uden tvivl, Armed Forces Journal har en fremstående og lang analyse som taler netop derfor:

Verden har opgivet en fæstningsmentalitet i den virkelige verden, og vi har brug for at bevæge os udover det i cyberspace. Amerika har brug for et netværk, som kan overføre magt ved at bygge en - af.mil robot netværk (botnet) - som kan dirigere en sådan kæmpe mængde af traffik til målcomputere, således at de ikke længere kan kommunikere og ikke vil være mere værd til vores modstandere end stumper af metal og plastik. Amerika har brug for at have evnen til at kunne tæppebombe i cyberspace for at skabe den afskrækkelsevirkning som vi mangler.(Col. Charles W. Williamson III, "Carpet Bombing in Cyberspace," Armed Forces Journal, May 2008)

Inficerede computere er refereret til som "zombies", som kan kontrolleres med remote fra et hvilket som helst sted på jorden via "mester" maskiner. Uforsigtige brugere er tit "spoofed" af hackere ved hjælp af falske emails med tilforladelige indlagte hyperlinks, til at "kooperere" ved at installere ondskabsfulde koder.

Kriminelle bruger botnets til at skabe spam eller begå falske transaktioner, tømme sparekontoer eller ved at løbe op en stor gæld på kreditkortet via mange indkøb for eksempel, men botnets giver også muligheden for at lancere en ødelæggende distribueret nægtelse af service [distributed denial of service (DDOS)] angreb imod utilstrækkeligt beskyttede computere eller endog hele netværk.

Med andre ord, skulle en "individuel hærfører" have lyst til pludseligt at mørklægge en by eller skabe kaos på en nations elektriske infrastruktur på befaling af sine politiske mestere, så for guds skyld, bare gå på."
Disse operationer, vil benægte, forringe, afbryde, ødelægge eller bedrage en modstander. Vi vil forbedre vores evne til at forurette angreb på elektroniske systemer, elektromagnetiske systemforbud og angreb, netværk angreb, og angrebsoperationer på infrastrukturer.

Med andre ord, Pentagon har i sinde at bygge en infrastruktur som er fuldt udbygget til at begå high-tech krigsforbrydelser.

Og den bedste del af det hele...Cyberkommandoen vil blive placeret i NSAs velkvalificerede hænder, den samme allestedsnærværende almægtige superspion agentur som var ansvarlig for at spionere på millioner af amerikanere gennem Bush årene. Det bliver mere åbenlyst at Obamas Cyber Zar kontor for cyberkriminalitet er virkeligt et politisk dække for videreførelsen af alt illegalt, som medierne skabte et falsk ramaskrig over mod slutningen af Bushs styre.

'Cyberterrorister' bekvemt nok indviede det nye regime ved at hacke ind til hjemmesiderne i et Denial of Service (DoS) angreb som vi er blevet fortalt varede adskillige dage. Hjemmesider som var berørt var lokaliseret i Sydkorea og i USA, den højestprofilerede af disse var det Hvide Hus' hjemmeside, ramt den 4. juli ikke mindre. Mens en talsmand for den amerikanske regering på den ene hånd beroligede os med at sige at "den slags internet angreb sker hver dag på regeringens netværk", at regeringens hjemmesider var uberørte og at det var for tidligt at sige hvem den skyldige var, så pegede det sydkoreanske sikkerhedsagentur med det samme fingeren på Nordkorea som værende kilden.


Som vi noterede på det tidspunkt,
evnen i de globale IT systemer er sådan at 'cyberangreb' kan laves sådan, at de kan forekomme af have deres kilde et hvilken som helst sted. I betragtningen af den ufarlige virkning, som dette angreb havde, så tror vi at det er mere sandsynligt at dette var en 'i huset' afprøvning af operationensevnerne, specielt da det kom så umiddelbart efter det Hvide Hus annoncering, at CYBERCOM er operationsdygtig og snart vil komme for at blande sig i de interne anliggender i et land nær dig.

Derudover, rettende den anklagende finger mod Nordkorea, passer bekvemt nok i dets rolle som et nyttigt skræmmebillede og afleder opmærksomheden fra visse andre lande, som for tiden bruger cyberangreb i geopolitiske brændpunkter.

Og ja, amerikanerne havde ret i en ting, da de sagde at det var for tidligt at identificere kilden til angrebene, fordi en undersøgelse senere fandt at kilden var Storbritannien:

Vi fandt en master server lokaliseret i Storbritanniem,som kontrollerer alle 8 C&C servere til af lave cyberangrebet i sidste uge. Så kilden til angrebene er blevet identificeret til at være i Storbritannien. Eksistensen af master server er aldrig blevet rapporteret før.

der var 166.908 zombies fra 74 lande over hele verden som var brugt til dette angreb.

Bær i hukommelsen hvad der var sagt ovenfor:
Inficerede computere er refereret til som "zombies", som kan kontrolleres med remote fra et hvilket som helst sted på jorden via "mester" maskiner. Uforsigtige brugere er tit "spoofed" af hackere ved hjælp af falske emails med tilforladelige indlagte hyperlinks, til at "kooperere" ved at installere ondskabsfulde koder.

Det lader til at dette var måden hvorpå denne 'falsk flag cyber operation' var udført.

Siden det nu var Sydkoreas sikkerhedstjenesten (NIS) som kom i forkøbet med at lægge skylden på Nordkorea, så gør vi ret i at huske på at NIS var
"hårdt trænet" af CIA og Pentagon, den sydkoreanske sikkerhedstjeneste har været involveret i nogle af de værste menneskerettighedskrænkelser i Østasien.

I 1980. var hærens frygtede "Sorte Beretter" special styrker og KCIA givet det grønne lys fra Washington til at undertrykke en prodemokratisk upstand i den sydlige by Kwangju i hvilken omkring 2000 studenter og arbejdere var massakreret, hundredvis flere "forsvandt," tortureret og fængslet.

Cyberkrigsførelse tager mange former, lige fra Israels 24 timers "internet warfare team", en sand hær af betalte løgnere som trolder internettets hjemmesider for at afskærme en hvilken som helst kritik af Israels langsomme folkemord af Palæstina...

For alle hensigter og formål, så er internettet en kampplads i den israelske-palæstinensiske konflikt, og vi må være aktive på denne kampplads, ellers så vil vi tabe," sagde Ilan Shturman, som er ansvarlig for projektet.

.... .til sabotage a modpartens systemer ved hjælp af botnet eller DoS angreb af forskellig sofistikering:
I slutningen af 1990erne, hackede en computer specialist fra den israelske Shin Bet interne sikkerheds tjeneste ind i hovedcomputeren i Pi Glilot brændstofsdepotet nord for Tel Aviv. Det var ment til blot at være en rutineafprøvning af sikkerhedsforanstaltningerne ved det strategiske sted. Men det gav også Israelerne ideen om potentialet som sådanne hi-tech infiltrationer tilbød for rigtig sabotage.

"Da vi først var inde i Pi Glilot systemet, så realiserede vi pludseligt, at udover at have adgang til hemmelig information, så kunne vi også bevidst forårsage eksplosioner, bare ved at programmere en afledning af rørledningerne," sagde veteranen af Shin Bet øvelsen. "Sådan begyndte et projekt i cyberkrigsførelse som 10 år senere, nu er set af uafhængige eksperter som den mulige nye avantgarde i israels bestræbelser på at ødelægge nukleare ambitioner hos ærkefjenden Iran.

"Cyberkrig har den fordel at være illegal og benægtelig," Scott Borg, direktør for USAs Cyber Consequences Unit, som rådgiver forskellige agenturer i Washington om cybersikkerhed.

Vi spekulerer naturligvis på om Israel og USA allerede sigter mod Irans systemer med "rigtig sabotage"? Tænk på den afgørende rolle som den nye medie, spillede i "at forstærke effekten af (og indtrykket af) de interne protester" som efterfulgte præsidentvalgtet og de to på hinanden hurtigt efterfølgende fly 'ulykker' i denne måned, som resulterede i 185 døde. Amerikanske psykopater-ved- magten har enddog kaldt for netop det scenario, som Shin Bet officeren nævnte ovenfor:

Tidligere Taler i repræsentanternes hus Newt Gingrich, en ledende Republikansk høg, kaldte søndag for at USA skulle "sabotere" Irans olie og gas industri for derved at forårsage en økonomisk krise, som ville lede til et systemskifte.

Mens den corporate medie lige så stille lade denne 'nye' sfære af cyberkrigsførelse sive ind i den offentlige arena ved at lade som om hele koncepten er 'langt ude i fremtiden', når det i virkeligheden ....ikke er sådan. Cyberkrigsførelse er her allerede, og det tilbyder et ubegrænset potentiale for illegale aktiviteter, som er svære at spore og som let kan laves sådan, at de ser ud til at komme fra et tredje parti, land eller 'terrorister.'

James Corbett har skrevet en suveræn report, hvor han undersøger potentialet, selv det sandsynlige misbrug af teknologi, som kan have spillet en rolle i destabiliseringen af de amerikanske forsvarssytemer den 11 september - en parallel "Cyber 9/11" som forklarer jammingen af radarerne, at NORAD stod af og den generalle systemforvirring som fandt sted på denne skæbnesvangre dag. FBI agenter var blokeret ovenfra i forfølgelsen af dette spor:

Hvad cyber sikkerhedsetablissementet ikke vil have at du ved, er at den mest utrolige cyber terrorist historie igennem alle tider begyndte for 15 år siden. Og den er centreret omkring 9/11. Etablissementet er interesseret i at undertrykke denne historie, da den demonstrerer at de samme efterforskende organer, som klamrer om mere magt under påskud af "cyberterror" er præcist de samme organer, som undlod at efterforske de dokumenterbare forbindelser mellem regeringsbetegnede terrorister og et software firma med direkte adgang til nogle af de mest følsomme computer systemer i USA. FBI agenter, hvis efterforskning ind til historien var undertrykt, har ligefrem sagt at disse undersøgelser kunne have forhindret 9/11.

"Enterprise architecture software" refererer til et computer program som tillader en person at se på al den information som er produceret over hele en organisations struktur i reel tid. Dette svarer til at program brugeren får et gudsøjes overblik over et foretagende, og tillader kortlægning, visulisering og analyse af alle transaktioner, interaktioner, systemer, processer og personel i dets helhed af et virksomhedsforetagende eller et agentur.

Brugbarheden af sådant et software for en organisation af enhver slags, skulle være let nok at se. Det er derfor ikke overraskende at talrige regeringsagenturer og magtfulde corporationer var sultne efter dette software i 1990erne.


To år før den 9/11 arbejdede Ptech [et IT firma med kontrakt gennem DARPA til at bruge enterprise architecture softwaret] med at identificere potentielle problemer eller svagheder i FAAs response planer mod begivenheder såsom kapringen af et fly af terrorister over amerikansk luftrum. Ptech havde frie hænder til at undersøge hvert FAA system og procedure for at handle med præcist den type af begivenheder som skete den 9/11. Hvad er mere utroligt, forsker Indira Singh påpeger at Ptech specielt analyserede potentielle interoperationelle problemer mellem FAA, NORAD og Pentagon ved lejlighed af et nødstilfælde over amerikansk luftrum.

Ptech havde formodentligt også operationelt information om systemerne som FAA, NORAD og andre bruger under kriseresponse øvelser såsom Vigilant Guardian, NORAD øvelsen som fandt sted den 9/11 og som inkluderede simulationer af kaprede fly blive fløjet over New York og kaprede fly blive fløjet imod regeringsbygninger. Dette er betydnindsfuldt, idet alle indikationer peger på at netop sådanne øvelser var hvad der forvirrede NORADs response til de virkelige flykapringer som fandt sted den dag.

Med andre ord, Ptechs software programmer var igang på de kritiske systemer som reagerede på angrebet den 9/11 på selve dagen 9/11. Dette software var designet med det præcise formål at give dets brugere det fuldstændige overblik over alle informationer gennem en organisation i virkelig tid. Faderen selv til dette enterprise architecture software, John Zachman forklarede at med en Ptech-slags software installeret på en følsom server "Så ville du kunne vide alle adgangsteder, du ville vide hvordan du kunne komme ind, du ville vide hvor svaghederne var, du ville vide, hvordan du kunne ødelægge dem."

Gående tilbage til begyndelsen af 1980erne, lignende værdifuldt software-turned-spyware, kaldet PROMIS, var designet til at ekstrakte data fra systemerne fra både fjende og allierede, og efterlod en vej af ødelæggelse forbindende CIA og Mossad til illegale aktiviteter. Du kan se en video i tre ansnit om forløberen til nutidens cyberkrigsførelse her. Der lader ikke til at være noget nyt under solen...

Udmattende krige


Oceania var i krig med Eurasia; derfor havde Oceania altid været i krig med Eurasia.

- 1984, George Orwell

Oprigtighed var månedens smag, mens juli bar vidne til den blodigste måned siden Afghanistan blev invaderet i 2001. Valgt af folket til at ende krigene, Obama har modsvaret amerikanernes tillid ved at ekspandere krigene til betydeligt mere end blot barbariske proportioner. At disse er resourcekrige er nu stille blevet indrømmet, New York Times rapporterer at, "hele 8 ud af verden s 10 top non-stats ejede oliefirmaer er i kamp om licenserne til at hjælpe med at udvikle seks oliefelter og to naturgasfelter" i Irak, de selvsamme firmaer som var instrumentale i tilskyndelsen til invasionen af Irak endog før 9/11.


Den amerikanske vicepræsident Joe Biden var passende sendt til af fejre Uafhængighedsdagen med tropperne som var trukket tilbage fra Iraks byer i sidste måned. Ja, sådan da:

Biden præsiderede over edsaflæggelsesceremonien for 237 soldater, som ville opnå amerikansk statsborgerskab. Ved en tale om ceremonien, sagde Biden:"Vi gjorde det i Saddams palads, og jeg kan ikke tænke på noget bedre. Den S.O.B. [son of a bitch, dk: søn af en tæve] roterer rundt i sin grav lige nu."

Der har været den antagelse at alle amerikanske militære baser indenfor Iraks bygrænser ville blive flyttet. For eksempel, så er den amerikanske hærs fremskudte operationsbase Falcon som huser 3000 amerikanske styrker, helt klart indenfor Bagdads bygrænse. Men amerikanske militære tjenestemænd som arbejder med Irakere i den amerikansk støttede Irakiske regering, har andre tanker. "Vi og Irakerne besluttede at det ikke var indefor byen, fortalte en militær tjenestemand, Christian Science Monitor. Så bygrænserne er blevet genoptegnet til det amerikanske militærs behag, for at visse baser og fremskudte operationsbaser kommer til at ligge "udenfor" irakiske byer.
I mellemtiden så har den demokratisk kontrollerede kongress netop passeret et lovforslag om krigsudgifter som tilsidesætter over $100 milliarder mere for de fortsatte besættelser af Irak og Afghanistan, og militæret (og militære entreprenører) i Irak har travlt med at ekspandere og forøge nye baser i Iraks landlige områder. Faktisk så bygger de sågar nye baser i Irak.

Det er klart Irak er længere hen ad vejen til Balkanisering, en plan som Biden har støttet i årevis - at have Irak delt op i tre stater.

Flere tropper, flere penge og flere våben oversættes naturligvis til mere blodbad:
Mere end 50 mennesker dræbt i irakiske bombninger

Afghanske dødsfald, troppe tilskadekomne stiger i de første dage af US offensiv

Afghanistan: syv UK dødsfald i en uge

To dage med US drone angreb dræber 80 i Pakistan

Seks sikkerhedspersonel, 44 militante dør i Pakistan


Mere end 50 døde i Irakiske bombeangreb


Krigen må fortsætte! Bomber i Baghdad, Tal Afar dræber mindst 41

Vi er kommet en lang vej fra dengang det var jagten på en mand i en hule:
Det er bemærkelsesværdigt at selv mens Obama administrationen har eskaleret krigen, så har den nærmest helt udeladt det oprindelige påskud som var brugt til at retfærdiggøre den med.

Hvad skete der med Osama bin Laden?

Udeladelsen af det oprindelige påskud for invasionen rejser et spørgsmål: med hvad foregivende lovlige retfærdiggørelse har den amerikanske regering og dets allierede fortsat og eskaleret denne krig? Sandheden er at den ingen har. Der er intet tilbage, men realiteten at det er en imperialistisk krig for plyndring og dominering.

Den amerikansk ledet besættelse af Afghanistan og den forfærdelig voldelighed som opsluger Pakistan er kulminationen af 30 år af amerikansk imperialistisk intriger i Central Asien for at etablere en strategisk og økonomisk dominans over denne resourcerige region.

Selvom Afghanistan ikke har nogen olie, så er det strategisk centralt placeret i Pipelineistan (rørledningsstan). Vi ved også at det er nyttigt for CIAs sorte operationers pengeindsamlingsevne, da det er verdens heroin fabrik, mens set fra en anden vinkel, så er den amerikanske tilstedeværelse i Afghanistan på Israels forespørgsel af vital værdi for at indramme Iran.

Alle disse ting spiller deres part på skakbrædtet. Men kan disse motiver, selv hvis de er taget i fællesskab, tilfredsstille vores tørst efter at forstå hvorfor krig forbliver den primære metode for at give resultater, som i grund og bund ikke producerer nogen net positive resultater for nogen af de individuelle protagonister involveret?

Hjulene kommer af "den gode krig" i Afghanistan
Den største militære operation af det britiske militær siden invasionen i 2001 var altid ligesåmeget en propagandaøvelse i at sælge krigen til det britiske folk, to tredjedele af hvem er modstandere af krigen i Afghanistan, som det var en militær øvelse med sammenhængende mål. Som selv den pro krig avis, Observer kommenterede, "Realiteten er at krigen i Afghanistan er i stigende grad uden retning og i mangel på en sammenhængede stratgy."

Lobaczewski observerede at "den praktiske værdi" af vores naturlige verdensbillede normalt ender der hvor psykopatologien begynder." Enhver som vil forsøge at forstå hvorfor krige opstår, mens han stadigvæk er hæmmet af begrænsningerne af sit naturlige verdensbillede, vil aldrig slippe fri fra den cirkulære logik som holder ham fra at se helheden. En britisk soldat som nægtede at gå tilbage til Afghanistan havde dette at sige:
Glenton tilføjede at mange aghanere udviste mange af de samme karaktertræk som britiske soldater, såsom "robusthed, humor, ren beslutsomhed og uvilje til at tage et skridt baglæns". Han tilføjede videre: "Det er dog netop disse kvaliteter fra begge sider, som jeg frygter vil fortsætte med at skabe en tilstand af udmattelse. Dette vil kun lede til flere ituslåede hjerter i begge samfund."


For de fleste er det en absurdhed, som ikke kan rekoncilieres, hvor meget de end forsøger, indenfor deres verdensbillede. Fra et menneskeligt perspektiv, så var der aldrig og aldrig vil blive nogen grund til at invadere og slagte millioner af uskyldige mennesker. For den psykopatiske tankegang med en forkærlighed for krigskunst som et mål i sig selv derimod, er der intet problem med at finde et formål i denne "tilstand af udmattelse"; for dem er reductionen af menneskeheden til kanonføde det beregnede mål med krige. Krige er selvfølgelig økonomisk belønnende foretagender, men profitmotivet er sekundært til et endog mere elementært motiv: de er beregnende handlinger af massemord.

Patokratiet har overlevet tanket været følelsen af at været truet af samfundet af normale mennesker, ligesåvel som af andre lande hvori forskellige former for systemer af normale mennesker persisterer. For magthaverne, som er på toppen, er det derfor et klassisk problem af "at være eller ikke at være." Derfor bliver for patokraterne, den biologiske, psykologiske, moralske og økonomiske ødelæggelse af flertallet af normale mennesker, en 'biologisk nødvendighed.'

Mange veje leder til denne slutning, startende med koncentrationslejre og inkluderende krigsførelse med en stædig og velbevæbnet fjende, som vil hærge og svække den menneskelige kraft som er kastet imod ham, med andre ord den selvsamme kraft som truer patokraternes hersken: sønnerne af den almindelige mand sendt ud for at kæmpe for en illusorisk "ædelt årsag." Når først de er forsvarligt døde, så vil soldaterne blive ophøjet til helte som kan prises i folkloraen, som kan bruges ved opvoksningen af en ny generation som vil blive trofaste til patokratiet og altid parat til at gå i døden for at beskytte det.

- Political Ponerology, Andrew Lobaczewski

Vi blev fortalt at bin Laden skjulte sig i huler i Afghanistan. Det gjorde han ikke. Vi blev fortalt at Taliban havde træningslejre for terrorister som er ivrige efter at begå flere 9/11er. Det har de ikke. Vi blev fortalt at Saddam havde masseødelæggelsesvåben. Det havde han ikke. For dem som ikke købte disse dækhistorier, forbliver der den ubehagelige og dog nyttige indsigt at grådighed motiverer vores ledere til imperialistiske resourcekrige. Hvis vi blot med klogskab ville vælge vores ledere, så ville denne visdom på en eller anden måde oversættes til verdensscenen. Ønsketænkning. Disse er alle dækhistorier som er spundet for at forhindre os i at se sandheden. Folk, spillet er aftalt, som den afdøde George Carlin ville sige. Den virkelige Taliban - fundamentalistiske muslimer med en perverteret forståelse af Koranen sammenkædet med magtlyst - er allierede med de imperialistiske besættelsesstyrker. Karzais bande af krigsherrere er i bund og grund fyldt med terrrorister. Fjenden, "oprørerne" er det Pashtunske folk; statsløse mænd, kvinder og børn omringet af styrker fra den egentlige ondskabsakse. Ganske vist er deres våben ringere, men deres vidtrækkende erfaring med at bekæmpe invaderende fra udlandet, gør Pashtun folket - i forbindelse med AfPak kampscenen - til hvad Lobaczewski kalder en "velbevæbnet og stædig fjende som vil hærge og svække den menneskelige kraft som er kastet imod dem." Mere eller mindre ihærdigt har den britiske regering forsøgt at knuse det pashtunske folk for over et hundrede år.

Skabende et Hescostan i Kabul
Dette mærkelige og veletablerede faktum ligger til grund for den nutidige krig i Afghanistan: Amerika støtter begge sider. Blot i denne uge, hævdede først Obama administrationen at den ikke havde nogen grund til at efterforske General Abdul Rashid Dostums berygtede massakre i 2001 af Taliban fanger, selvom det lader til at Dostum var på CIAs lønningsliste på daværende tidspunkt, og at hans styrker var støttet af amerikanske militære operativer. Alt hvad der sker i Afghanistan er baseret på (1) en løgn, (2) en illusion, eller (3) begge dele. Så læg dertil masseillusionen , som er nøje lavet, således at hver person kun fortæller andre hvad de har lyst til at høre.

"Hvad for regering beskytter ikke sine egne borgere?" Svaret er: en regering som er købt og betalt for og som kun skal holdes til regnskab af udenforstående, en regering som hverken har behovet eller inklinationen til at bekymre sig om sine egne borgere.

Vores regering er en marionetregering. Derfor forventer vi intet fra den.


Skulle den ene eller den andens side lyst til at kæmpe svækkes, så indsætter organisatorerne af denne blodsport deres substitutter i form af kontra-terrorister og flyvende robotter, som til sidst vil provokere repressalier og et fornyet spiral af vold. Målet er ikke at "vinde" fordi psykopaterne ved magten som kom op med handlingsplanen allerede har "vundet" krigen fra det øjeblik, den starter. De profiterer fra hver eneste dødsfald, uanset farven af uniformen, eller uanset om offeret overhovedet bar en(uniform). Deres mål er at maneuvrere spillebrikkerne således at kunne maksimere antallet af dræbte af begge sæt mennesker.

Frisk propaganda må sprøjtes ind i årene for at fremdriften opretholdes af den stadige strøm af penge og blod. I takt med at dødstallet forøges, således må også propagandaen. Fokus på dette tidspunkt er mindre rettet mod at sælge krigen, men mere brysk at erklære at de er her for at blive. Det største angreb på Afpak fronten indtil dato var lancerede under meget fanatisk patriotisk fanfare. Ligesom alle andre Operation Bravura i disse krige, så opnåede den ikke noget fremskridt, men blot mere ødelæggelse.

Britiske 'Forsvars'-minister: Flere britiske soldater vil dø i Afghanistan -Væn jer til det

"Lad os ikke være under nogen illusioner. Situationen i Afghanistan er alvorlig og ikke afgjort endnu. Vejen fremad er hård og farlig. Flere liv vil blive tabt og vores standhaftighed vil blive testet."

"Dette vil ikke ske imorgen, ej heller om få uger eller måneder. Hvis vi vil nå målet, så vil vi have brug for både mod og tålmodighed for at kunne se dette til vejs ende. Der er ikke nogen erklæret slutdato - kun en sluttilstand."

Hyret lejemorder David Kilcullen: Australieren som hjælper til at skabe en nye strategi i Afghanistan
"Vi ser på mindst ti år i Afghanistan, og det er i det bedste tilfælde og mindst halvdelen af den tid vil være i ganske alvorlige kamphandlinger. Det er den forpligtelse som er krævet, og det er hvad befolkningen i USA og Storbritannien skulle blive fortalt, og de skulle blive fortalt at der vil være omkostninger involveret dermed."

Blodtørstig: Biden advarer om flere 'ofre' i Afghanistan
Vicepræsident Joseph R. Biden Jr. sagde i et interview som var sendt ud torsdag at flere koalitionssoldater vil dø i Afghanistan men at "krigen er den anstrengelse værd, som vi gør, og de ofre som er følt."

I lykkeligere tider, var økonomiske nedture situationer som der skulle gøres noget ved eller undgås, men i økonomien under Patokratiet er det modsatte ønsket, fordi arbejdsløshed driver folk ind i de få tiloversblivne 'sunde' sektorer som drejer sig omkring det militære-sikkerheds kompleks' forfølgelse af krig.
Enhver krig som er ført af en patokratisk nation har to fronter, den interne og den externe. Den interne front er vigtigere for lederne og den styrende elite, og den interne trussel er den afgørende faktor hvad angår udløsningen af krig.

- Political Ponerology, Andrew Lobaczewski

Arrangørerne af disse udmattende krige ved at den ultimative "tilstand" ikke er opnået ved erhvervelsen af udlandske resourcer eller ved "demokratiseringen" af de besatte befolkninger, men kun ved den totale underkastelse af deres egen værtsbefolkning.Rækkerne af tilbagevendene krigsveteraner, med udbredte svære tilfælde af posttraumatisk belastningsreaktion (post traumatic stress disorders - PTSD) og psykopatier, er centrale til patokraternes interne krigsspil med at kontrollere befolkningen:

Et ægte beskadiget endog psykpatisk lag, udlært af militæret til at dræbe og misbruge, er blevet sluppet løs i det amerikanske samfund, med usagte konsekvenser. Hvis den persiske gulfkrig, en tur i byen til sammenligning, hjalp til at producere massemorderen Timothy McVeigh, hvad slags ravage vil den fortsatte uendelige krig skabe? Alle de officielle løgne om det "vidunderlige" arbejde "vore men og kvinder i uniform" udfører, og udfører i "det amerikanske folks" navn, kan ikke skjule den grimme og ganske forfærdelige sandhed.

En brutal imperilistisk krig, som involverer undertrykkelsen af en hel befolkning, skaber betingelserne under hvilke unge mænd og kvinder begår forfærdelige handlinger. Som Denver Post noterede, "Mere end halvdelen af de anklagede eller dømte soldater sagde, at de havde set krigsforbrydelser under deres udstationering, som inkluderede drab af civile."

Ansvaret for disse krigsforbrydelser ligger hos den militære højkommando, det Hvide Hus og generelt hos den amerikanske styrende elite. Var der blot den mindste demokratiske inklination indenfor massemedierne eller det politiske etablissement, så ville krav om domstole for forbrydelser mod menneskeheden dominere det amerikanske politiske liv. Som det er, er der i bund og grund kun stilhed.


Hæren "træner dig til at være på den måde. Under bajonet træning, ville sergenten råbe, 'Hvad får græsset til at gro?' og vi ville skrige, 'Blod! Blod! Blod!' imens vi stak i dukken. Hæren banker det ind i hovedet på dig indtil det er instinktet: Dræb alle, dræb alle. Og det gør du. Så tror de bare at du kan bare gå hjem og slå det fra."

"Mod slutningen, var vi alle så gale og trætte og frustrerede...Du kom for tæt, vi tændte dig. Du stoppede ikke, vi kørte over din bil med Bradleyen." Avisen fortsætter: "Hvis soldater blev ramt af en IED [improviseret sprængningsbombe], så ville de blot rette deres maskinegeværer og granatkastere i alle retninger, [sagde en af de dømte soldater, Anthony] og 'bare sætte ild i hele området. Hvis der var nogen i området, var det deres egen skyld. Vi røg 'dem'"

Bær i mente at disse reporter kun giver et glimt af kamphandlingerne til den amerikanske hjemmefront:

Efter at være kommet hjem fra Irak, kørte den 21 årige medic[medlem af det militære lægehold] Bruce Bastien sammen med sin kammerat fra hæren, Louis Bressler, 24, da de spottede en kvinde gå til arbejde på en gade i Colorado Springs.

Bressler svingede og ramte kvinden med bilen, ifølge politiet, hvorpå Bastien sprang ud og knivstak hende igen og igen.

Det var i Oktober 2007. En soldatkollega, Kenneth Eastridge, 24, så det hele fra passagersædet.

I det øjeblik, sagde han, var det klart at uanset hvor forstyrrede nogle af soldaterne i enheden var efter deres første tur i Irak, så ville det blive meget værre.

"Jeg har ikke noget problem med at dræbe," sagde Eastridge, en infanterist med to ture bag sig og næsten 80 bekræftede drab. "Men jeg dræber ikke bare nogen uden en grund. Han var gået vanvid."

"Alt hvad jeg ved, hvordan man gør er at dræbe mennesker."

"De trænede dem til at dræbe, og da de så ikke havde nok mænd for styrkeforøgelsen, så pressede de disse fyre, indtil de knækkede over, hvorpå de smed dem væk.

For de veteraner, som ikke helt "knækkede" eller som var successrige i at skjule deres traumabaserede psykologiske skader, er der nok af muligheder for dem til at finde deres niche indenfor den nye økonomi:
Militæret planlægger for et værst muligt scenario (det er hvad militæret gør), og
det værst tænkelige pandemisk udbrud ville involvere trussel om anvendelse af magt ved håndhævelsen af isolation, militært håndhævet karantæne zoner og højst sandsynligt tvungen vaccination af næsten alle. Dem som sætter sig imod at blive vaccineret vil blive arresteret (eller tilbageholdt) og blive vaccineret under trussel af magtanvendelse og derpå sluppet løs tilbage i befolkningen.

WHOs influenza?
Dette mørke scenario er på vippen til at blive til virkelighed. Den retslige struktur er for længst på plads for sådan en begivenhed i USA:
Barbara Loe Fisher advarer i hendes artikel,
I nogle stater, som i Massachusetts, har offentligt ansatte læger overtalt lovgiverne om hurtigt at passere pandemisk influenza lovgivning som vil tillade statstjenestemænd at gå ind i private hjem og forretninger uden ejernes tilladelse; for at efterforske og sætte i karantæne individer uden deres tilladelse; som kræver at registrerede læger giver borgerne vacciner og forbyder frie forsamlinger af borgere i staten.

Forbyder frie forsamlinger?

Mange er ikke klar over at sådanne love eksisterer. Men Model Stat's Nødstilfælde Helbreds Befordrings akt (Model State Emergency Health Powers Act (MSEHPA)), som gik igennem lovgivningen i mange stater i 2002, inkluderer provisioner som giver statens sundshedstjenestemænd beføjelser til at bruge statens milits til at:
Tage kontrol af alle veje som leder ind og ud af byer og staterne
Beslaglægge hjem, biler, mobiltelefoner, computere, mad, brændstof, tøj, våben og alkoholiske drikke for deres egen brug (og blive holdt ansvarlige hvis disse handlinger resulterer i ødelæggelse af privat ejendom)
Arrestere, fængsle og med magt eksaminere, vaccinere og medikere borgere uden deres tilladelse (og ikke blive holdt ansvarlig, hvis disse handlinger resulterer i død eller lemlæstelse)


Skabende et risikofrit miljø i hvilken 'hurtigt-tilladte' vacciner indeholdende dødelig giftige substanser er tvunget på folk ved lov, er en opskrift på katastrofe. Massevaccinationsprogrammer var annonceret i Norge, Storbritannien, Tyskland og Australien. Norge havde kun 23 tilfælde af H1N1 influenzaen, da de bestilte 9.4 million vacciner, to indsprøjtninger per borger. Besindelsens stemme var svær at høre igennem den hysteriske kakofoni som de corporate medier skabte:

Et folkedækkende vaccinationsprogram rykker endnu nærmere. Bestillinger er blevet givet; prioritetsgrupper er blevet identificeret. Der vil være tilstrækkelig svineinfluenza vaccine til at inokulere hele befolkningen, startende med NHS personalet, i et forsøg på at stoppe spredningen af sygdommen og redde liv.

Vaccinationen af store dele af den storbritanske befolkning med en "eksperimental" svineinfluenza vaccine vil være en kæmpe satsning. Det kan redde liv og mere sandsynligt forhindre sunde voksne mennesker i at tage et par dage fra arbejdet. Det kan også forårsage alvorlige sidevirkninger og dødsfald. Det er en satsning som den nuværende trussel fra denne virus ikke retfærdiggører.

Der er baggrund for at tilbyde vaccinen til de mest udsatte, men ikke uden at informere dem om usikkerheden over vaccinens sikkerhed og effektivitet. At vaccinere hele befolkningen ville være et kæmpe og tåbeligt eksperiment, som der ikke for tiden er noget videnskabeligt belæg for.

Ti ting som det ikke er meningen at du ved om svineinfluenza vaccinen

(I det mindste ønsker ingen med bemyndigelse det...)
1.Vaccineproduktionen var "skyndet igennem" og vaccinen har aldrig været testet på mennesker. Har du lyst til at blive forsøgskanin for Store medicinalvirksomheder? Hvis ja, så stil dig bare op i køen for din svineinfluence vaccine her til efteråret...

2.Svineinfluenza vaccinen indeholder farlige substanser, som kan forårsage inflammatoriske reaktioner i kroppen. Det er derfor, at den er mistænkt for at forårsage autisme og andre neurologiske sygdomme.

3.Svineinfluenza vaccinen kunne faktisk førøge din risiko for at dø af svineinfluenzaen ved at ændre (eller undertrykke) dit immunsystems reaktion. Der er nul bevis for at selv den sæsonmæssige influenza vaccine tilbyder nogen meningfuld beskyttelse for de mennesker som tager indsprøjtningen. Vacciner er den moderne medicins slangeolie.
4.Læger ved stadigvæk ikke hvorfor svineinfluenza vaccinen i 1976 forårsagede så mange paralyseringer. Og det betyder, at de virkelig ingen ide har om den forestående vaccine vil forårsage lignende ødelæggende bivirkninger. (Og de tester ej heller derfor...)

5.Selv hvis svineinfluenza vaccinen slår dig ihjel, så er de farmatologiske virksomheder frataget ansvaret derfor. Den amerikanske regering har garanteret de store medicinalvirksomheder fuldstændig immunitet imod vaccine ansvarlighed. Takket være denne fuldstændige garanti, har de medicinalvirksomheder heller ingen noget incitament for at lave sikre vacciner, fordi deres betaling er baseret på kvantitet og ikke på sikkerhed (nul ansvar).

6.Ingen svineinfluenza vaccine virker så godt som D vitamin til at beskytte dig mod influenza. Det er et ubehageligt videnskabeligt faktum, som den amerikanske regering, FDA og Store medicinalvirksomheder, håber at folk aldrig vil finde ud af.

7.Selv hvis svineinfluenza vaccinen faktisk virkede, så vil der matematisk set ikke være grund til at du blev vaccineret, hvis alle andre får vaccinen. (Fordi den ikke kan sprede sig i befolkningen omkring dig.) Så selv hvis du tror på vaccinen, alt hvad du er nød til, er at tilskynde alle dine venner til at blive vaccineret...

8.Medicinalvirksomheder står til at lave milliarder af dollars fra produktionen af svineinfluenca vacciner. De penge kommer ud af din lomme - selv hvis du ikke bliver vaccineret - fordi alt er betalt af skatteyderne.

9.Når folk begynder at dø i stort antal fra svineinfluenzaen, så kan du være sikker på at mange af dem vil være de selvsamme mennesker som blev vaccineret imod svineinfluenzaen. Læger vil bortforklare dette med den typiske 'Store medicinalvirksomheders' logik: "Antallet reddet er langt større end antallet tabt." Selvfølgelig er "antallet reddet" helt illusorisk...grebet ud af den tynde luft... og eksisterer kun i deres egne fordrejede hoveder.

10.Svineinfluenza vaccinecentrene som vil skyde op overalt i verden i de kommende måneder er ikke helt nytteløse. De vil give en let måde at identificere store grupper af virkelig dumme mennesker på. (Blot en skam at der ikke er et blåt farvestof, som vi kan afmærke dem med for fremtidig reference...)

Det er ej heller meningen at du skal vide, at det ikke er tilladt at mærke de egentlige ting - som mest sandsynligt vil beskytte dig mod viral infektioner - som værende en beskyttelse mod viral infektioner!
Ifølge tyrannerne ved FDA (Food and Drug administration), så er de eneste produkter som må markedsføres ved siden af termen "H1N1", de produkter som enten ikke virker eller ikke er tilgængelige for de fleste mennesker.

Hvis folk var informerede om de helbredende og beskyttende virkninger af urter, så ville de ikke længere forblive slaver til det medicinske etablissement. Profitter ville gå tabt. Magt ville fordufte. Det er derfor at folk ikke kan blive tilladt at opnå en virkelig viden om urter, superføde, eller ernæringssupplementer. Og FDA vil true folk med fængsling blot for at sikre, at de ikke vover at offentliggøre viden, som FDA ikke vil have folk til at kende.

Børn og ventende mødre som vender tilbage til skolen dette efterår vil blive de første i linjen.

Forsøgskaniner: Oklahoma børn vil få svineinfluenza vaccinen.
Nogle Oklahoma børn vil få svineinfluenza vaccinen inden den er klar til offentligheden. Hvis kliniske forsøg går godt, så vil vaccinen være klar i begrænset mængde i midten til slutningen af efteråret, siger eksperter.

Blose sagde at hvis vaccinerne ikke er effektive eller hvis der opstår nogen problemer i produktionsprocessen, så vil sundshedstjenestemænd være nød til at stole på backup planerne: vaske hænder, dække munden ved hoste, undgå grupper af mennesker, og for syge mennesker at blive hjemme.


Hvis de kliniske forsøg går godt? FDA har uden tvivl allerede sagt god for dem, hvis der overhovedet er sådanne forsøg igang. Tilsyneladende så er der - med udsatte mennesker selvfølgelig. Men hvordan kan nogen forsøg være undervejs, når WHO (verdens sundheds organisationen) selv siger at ingen vaccine overhoved vil være klar i månedvis? Vi bliver fortalt at børn er specielt sårbare og derfor må innokuleres først, men data tilstede peger på at det er folk med kroniske inflammationer som er mest sårbare:
Anthony Fauci, direktør for det Nationale institut for Allergier og smitsomme sygdomme i Bethesda, Maryland:" Omkring 75% af patienterne har underliggende faktorer, og helt klart står overvægt frem som en statistisk betydelig faktor involveret i sygdommens alvorlighed."

Forvirring er som altid navnet på spillet. Modsigende informationer fra nogle få magtfulde agenturer kan skabe de perfekte forhold for Store medicinalvirksomheders salgsarbejde af slangeolie i forbavsende proportioner:
Gennem dets ulovlige skabte pandemic, bestiller WHO obligatoriske vacciner for alle borgere i de 194 deltagende medlemslande, og følger 'anbefalingerne' fra en 'rådgivende vaccine gruppe' bestående af topcheferne af store medicinal virksomheder som laver milliarder af dollars i profit af at levere tvivlsomme vacciner. Ved på falsk grundlag at skabe en pandemi, så vil WHO blive den nye globale myndighed.

Epidemiologiske data er blevet fabrikeret, falsifiseret og manipuleret af WHO og CDC (centret for sygdomskontrol) for at være istand til at skabe en katastrofal nødsituation
- den såkaldte svineinfluenza pandemik, truende livsvilkårene for millionvis af mennesker verden over.
Data som har været brugt til at retfærdiggøre WHO verdensomspændende pandemi har været extrem sparsom for blot at nævne en ting. Uden noget bevis har WHO påstået at et 'globalt udbrud af laboratorisk bioengineered svineinfluenza pandemi er overhængede.'

Efter at have foretaget viral test af næse og hals kompresser fra otte elever i New York, har sundhedstjenestemænd konkluderet, at flere hundrede børn har svineinfluenza. Intet var nogensinde underbygget af laboratorietest. Influenza er en almindelig sygdom. Det årlige antal af døde stammende fra influenza af WHO hvert år stemmer heller ikke helt. Mere om den bevidste data manipulation af WHO kan findes i denne artikel fra Centret for forskning og globalisering. Vidtspredte tilfælde af den almindelige influenza lader til at blive brugt af WHO til at skabe data som vil retfærdiggøre svineinfluenza pandemien.

Som tidligere påpeget, så kunne svineinfluenza vaccinen i al sandsynlighed dræbe en del flere mennesker end selve svineinfluenzaen. Omkring 12.000 amerikanske børn vil ifølge rapporter blive brugt som forsøgskaniner for en eksperimental svineinfluenza vaccine indeholdende squalene, en dødelig ingredient, som er blevet forbundet med tilfælde af Gulfkrigssyndrome og andre dødelige invaliderende sygdomme.


Bioengineered? I så tilfælde, med hvad formål? Det forekommer at være en noget besværlig vej for at lave en pengemaskine, selvom vi allerede ved at psykopater profiterer fra dødsfald. Hvilket bringer os til $64,000 dollar spørgsmålet: er det Globale afbefolkningsprogram undervejs?
WHO har bemyndigelse til at tvinge alle i de 194 lande, til at tage vaccinationen dette efterår under trussel om magtanvendelse og til at pålægge karantæne og begrænse rejsetrafikken.

Der er klare bevislige og uanfægtelige beviser på at WHO leverede levende fuglevirus til Baxters datterselskab i Østrig, hvilket var brugt af Baxter til at fabrikere 72 kilo af vaccinemateriale i Februar.

Baxter efterfølgende sendte materialet ud til 16 laboratorier i fire lande under en falsk afmærkning betegnende det kontaminerede produkt som værende vaccine materiale, og derved næsten udløse en global pandemi.
Da Baxter skal følge strenge biosikkerhed niveau 3 regulationer, ved omgåelse af farlige virus som foreksempel fugle influenza virus, så kan produktionen og fordelingen af så meget pandemi materiale ikke have været et uheld, men må have været gjort af Baxter med kriminelle intentioner.

Det østrigske politi efterforsker nu efter at jeg lagde anklager i april måned.

Det er mere og mere klart at WHO og Baxter blot er brikker i en meget større kriminel organisation, som bevæger sig fremad på en synkroniseret og koordineret måde til at opfylde "elitens" plan om global afbefolkning i de kommende måneder og år, mens den lægger grunden for en global regering i hvilken WHO vil være en arm.

Manden som skrev dette (det som linket henviser til og ikke det ovenfor) er nu Team Obamas topvidenskabelige rådgiver. Kunne en bioengineered 'svineinfluenza' blive den nye metode til at starte en 'menneskelig aflivning'? Catherine Austin Fitts forklarer, at det er altsammen blot økonomi for psykopaterne ved magten:

Overvældet af det som skete, estimerede jeg slutresultatet. Mine simple kalkulationer gættede at vi ville opnå økonomisk stabilitet på Jorden ved at afbefolke verdensbefolkningen ned til omkring 500 millioner fra vores på daværende tidspunkt globale befolkning på 6 milliarder. Jeg var en portefølje strateg og vant til at operere med tal fra et meget højt plan. Dem der var omkring mig kunne ikke begribe, at alle de forskellige tråde som jeg integrerede kunne føre til et sådan konklusion. For mig var sagen, at vi var nød til en radikal ændring i måden, som vi styrede vores resourcer på eller affolke. Det var et matematisk resultat.

Sænkningen af immunsystemet og forøge giftniveauet forbundet med ringe kvalitet af mad og vand og terroriserende stress
ville hjælpe med til at klare den sag. En plage kan skræmme og hjælpe med at kontrollere folk, således at de er vil akceptere opgivelsen af deres forhåndenværende privilegier (og de medfølgende implikationer på den forventede levealder) uden indsigelser. Og en plage med den rigtige planlægning kan være meget profitabel. Hvad end sandheden om svineinfluenzaen er eller vaccinen, som er skyndet ind i produktion uden ordentlig afprøvning og kritisk gennemgang af akademisk ligestillede, så er det en måde at beholde kontrollen på i en situation som hurtigt udvikler sig til at være ude af kontrol.

Med andre ord, så er en epidemi en måde at offset inflationen af kapitalen på med en stigende deflation af værdien og indkomsten af arbejde og det fortsatte krav på ødelæggelse Det er en kæmpe mængde af tid og penge på noget som ikke vil hjælpe i bygningen af den rigtige økonomi. Det holder den langsomme forbrænding igang. Det er det næste, mere ondskabsfulde ansigt af "systemets magthavere imod resten af samfundet."

Lyder dette paranoid til dig? Det skulle det, fordi informationen tegner et ganske grusomt billede. Tag i betragtning hvad vi allerede ved om Etnisk specifikke våben. Så overvej dette uklassificerede CIA dokument fra et møde med "livsvidenskabelige eksperter" fra 2003:
Ifølge de forsamlede videnskabsmænd, så kan andre klasser af ukonventionelle patogener dukke op over det næste årti og længere frem i tiden og disse kan inkludere binære BW [Bio-våben] agenter som kun bliver effektive, når to komponenter er kombineret (et specielt afskyeligt eksempel ville være en mild patogen, som når den kombineres med dens modgift bliver infektionsdygtig); "designer" BW agenter skabt til at være antibiotikaresistente eller til at undslippe immunresponser; våbenmæssige genterapi vektorer som bevirker permanent ændring af ofrets genetiske makeup; eller en "skjult" virus, som kunne ligge 'sovende' inde i ofret over en længere periode før den bliver udløst. For eksempel, citerede et medlem af panelet muligheden for en skjult virus, som kunne forkrøble en stor del af folk i fyrrerne med svær ledegigt, og skjule dets fjendtlige herkomst og efterladende et land med kæmpe sundheds- og økonomiske problemer.

Hvis der er en kosmisk forbindelse til den Sorte Død, så er den pludselige opdukken af lungepest i slutningen af måneden i Kina virkeligt et tidernes tegn, ligesåvel som en tidsrammende påmindelse om, at hysteriet omkring "Svineinfluenzaen" kan være blot en distraktion fra den højere sandsynlighed, at ingen individuel kilde vil være angrebskilden.

Tusinder af mennesker er bragt i karantæne i det nordvestlige Kina efter at en mand døde af lungepest.

Lungepest er en virulent form af sygdommen, som angriber lungerne. Den kan spredes fra person til person, eller fra dyr til mennesker.

Lungepest er transmitteret gennem luften og kan transmitteres fra person til person ved hoste, ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO.Det er forårsaget af den samme bakterie, som forekommer i byldepest - den sorte død som dræbte et anslået 25 millioner i middelalderen. Den er også mere dødelig, med en dødelighedsrate på op mod 100% hvis ikke behandlet imod tilsvarende 60% for byldepest.

Mens byldepest - som normalt er transmitteret ved loppebid - kan behandles med antibiotika, så er lungepest en de mest dødelige smitsomme sygdomme. Hvis man kan tro WHO, så kan mennesker dø inden for 24 timer efter at blive smittet. Ifølge pressemeddelelser fra sundhedskontoret i Qinghai provinsen, så var et hold af eksperter sendt til området og udbruddet er nu under kontrol.

Lektion nummer 1: Altid forvent angreb

Lektion nummer 2: Kend måderne af disse

Lektion nummer 3: Kend hvordan disse kan modvirkes


Der er mange måder at forvanske det menneskelige DNA på, startende med EMF, vaccinationer og sluttende med genmanipulerede madvarer. Viruser er kunstig nanoteknologi som er skabt specielt med dette for øje:I balancen af alle ting, er der også mange sikre, økonomisk overkommelige naturlige måder - både forebyggende og afhjælpende - til at modvirke effekten af både virusen og vaccinen. Homeopati har tidligere virket, så det vil sikkert virke igen. Mirakel mineral opløsninger har fået begejstrede anmeldelser som en bredgardering i kampen mod patogener. Udover alt andet er en afgiftning af kroppen over en længere periode gennem diætændringer, specielle næringssupplementer og regelmæssig brug af infrarød sauna, den sundeste måde at rense kroppen på af de underliggende helsefaktorer, som holder immunsystemet svækket og prisgivet den kommende stormagtige sundhedskrise.

Uanset hvad form det tager - person til person kontakt, luftvejstransmitterede patogener eller en nål i armen - krigen mod immunsystemet gør det tvingende nødvendigt, at vi lærer alt, hvad vi kan om forebyggende måder, som virker imod de meget reelle farer derude, og derefter gør brug af dem, mens vi netværker løsningerne med andre.

Viden beskytter, Uvidenhed sætter i fareCopyright © 1997-2012 Arkadiusz Jadczyk og Laura Knight-Jadczyk. Alle
rettigheder reserverede. "Cassiopaea, Cassiopaean, Cassiopaeans," er registerede trademark af Arkadiusz Jadczyk og Laura Knight-Jadczyk.
Breve adresseret til Cassiopaea, Quantum Future School, Ark eller Laura, vil tilhøre Arkadiusz Jadczyk og Laura Knight-Jadczyk.
Genudgivelse eller gen-formidling af indholdet på dette screen eller nogen del af denne hjemmeside på nogen måde er strength forbudt uden forud skriftlig tilladelse."

No comments:

Post a Comment